Una discussió de parella gairebé acaba amb un mort a la localitat murciana de Puerto Lumbreras. Un home ha estat apunyalat per la seva nòvia durant una baralla, però els agents de la Policia Local que es van personar a l'escena el van arrestar a ell, acusant-lo d'un delicte de violència de gènere. La dona, al contrari, ha quedat lliure i sense càrrecs.

Una discussió que es va tornar violenta

Segons les declaracions de l'home, es van barallar perquè la dona volia que ell l'acostés amb el cotxe a Lorca, a només 20 minuts de Puerto Lumbreras. Ell es va negar, i va ser llavors quan la dona va començar la discussió. La situació es va tornar cada cop més violenta, fins que ella va agafar un ganivet de la cuina que li va clavar al costat, causant-li una ferida de vuit centímetres. Després de ferir-lo, la dona va abandonar el lloc.

La Policia Local va ser la primera a arribar al domicili de la parella, on havia ocorregut l'atac. Van ser ells els qui van alertar als serveis d'emergència en trobar l'home amb una ferida d'arma blanca de considerables dimensions. Els sanitaris van poder estabilitzar-lo i tractar la lesió in situ. Després de relatar-los el que havia passat, els agents municipals van arrestar el ferit, qui va passar a disposició de la Guàrdia Civil, el cos policial amb competències per dur a terme la investigació. Mentrestant, alguns agents van sortir en recerca de la dona. En trobar-la, la van portar a comissaria perquè declarés.

La presumpta agressora, en llibertat

La dona va assegurar a la seva versió dels fets que només va atacar el nòvio amb el ganivet per defensar-se d’ell, ja que havia adquirit una actitud molt violenta i temia per la seva vida. De moment, els agents no han vist oportú arrestar-la; si això passés, estaria acusada d’un delicte de lesions en el marc de la violència domèstica. Per la seva part, l’home que va rebre la ganivetada va acabar detingut per presumpte delicte de violència de gènere. La Guàrdia Civil manté la investigació oberta per esbrinar què ha ocorregut realment.