Una dona mata el seu marit i després se suïcida llençant-se pel terrat a Barbate (Cadis).

Els fets han passat a Barbate, un municipi de Cadis

Els fets han passat aquest diumenge, cap a les 23:30, l'avinguda Atlàntic número 20 de Barbate, un municipi a prop de Cadis. Tot va començar quan els policies van rebre l'avís de què en un bloc de cases, una dona s'havia precipitat des del terrat.

Una dona de 65 anys se suïcida

Quan la Guàrdia Civil es va desplaçar fins al lloc dels fets, un veí els va obrir la porta del terrat i van poder comprovar que una dona de 65 anys s'havia suïcidat. A més, hi havia unes claus al lloc dels fets.

Crits d'auxili d'un avi de 75 anys

Quan els policies van sortir del terrat, van sentir els crits d'auxili d'un home a l'interior d'un domicili i, amb la clau que van trobar al terrat, van entrar a l'habitatge i van poder comprovar que al seu interior hi havia un home de 75 anys greument ferit.

L'home mor a causa de les ferides

Per aquest mateix motiu, immediatament van avisar als sanitaris d'Emergències que es van desplaçar fins al lloc dels fets, el van reanimar i, posteriorment, el van traslladar en estat crític en ambulància a l'hospital Puerta del Mar on va acabar morint a les 3:20 de la matinada.

Tant la dona com l'home eren professors jubilats

L'avi tenia una gran minusvalidesa i anava en cadira de rodes. Tant la dona com l'home eren professors jubilats i no hi havia denúncies prèvies per maltractament en cap dels dos casos, segons informa el Diario de Cádiz.

La Guàrdia Civil està investigant el cas

De moment, no han transcendit més dades sobre les dues persones mortes i la investigació es troba en mans de la Guàrdia Civil, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia i, encara que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que la dona ha agredit mortalment el seu marit i que després s'ha suïcidat.

Guardia Civil / Wikipedia

Una dona mata el seu marit i després se suïcida tirant-te pel terrat a Barbate (Cadis) / Viquipèdia

Un home mata el seu pare a Màlaga

Aquest no ha estat l'únic crim en els últims dies a Andalusia i, de fet, la setmana passada, van decretar presó provisional i sense fiança per un home acusat d'haver assassinat el seu propi pare a Màlaga: la víctima mortal és un avi de 89 anys que convivia amb el seu fill i, per si no fos poc, el presumpte assassí va estar dos dies amagat després de cometre el crim fins que la Policia el va trobar.

Una noia de 17 anys detinguda per maltractar la seva mare

Un altre succés a Màlaga ha estat el d'una menor de 17 anys que ha estat detinguda per maltractar la seva mare per no donar-li diners: li va apagar una cigarrera al braç i li va pegar. Està acusada de ser l'autora d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar.