Una dona ha assassinat amb una destral el seu fill de cinc anys a Egipte. La Fiscalia General del país ha ordenat aquest dissabte l'ingrés a presó de manera preventiva de la mare acusada de matar i esquarterar el nen de manera "premeditada" per, segons han apuntat diversos mitjans locals, menjar-se'l. Però, a més, ella mateixa va admetre el crim durant l'interrogatori que li va realitzar el Ministeri Fiscal i, això, ha fet actuar per tal que fos tancada provisionalment a l'espera de judici.

El crim va succeir a la ciutat egípcia de Faqus, al nord del país. Segons recull l'informe policial, la dona "va matar el seu fill, el va esquarterar i va amagar les parts del seu cos dins de l'habitatge". Tot i que la principal sospitosa de l'assassinat, que a més ha confessat que va acabar amb la vida del petit de cinc anys amb una destral, ja ha estat posada entre reixes, les autoritats segueixen investigant el succés, les motivacions i les causes que la van portar a terme els fets.

La mare va posar part del nen a l'olla per cuinar-lo

Segons la nota policial, els investigadors han trobat l'arma amb la qual es va perpetrar el crim a la ciutat egípcia de Faqus. La dona tindria uns 30 anys, tal com ha apuntat la premsa del país, i la premeditació del crim és evident i així ho ha especificat la Fiscalia General d'Egipte abans de demanar la seva entrada a presó.

La mare va esquarterar el menor amb un "ganivet carnisser" i va introduir diverses de les seves extremitats en una olla per cuinar-lo. I, finalment, menjar-se'l. Així ho han apuntat les investigacions preliminars i els testimonis citats per diversos mitjans locals. Tanmateix, es desconeix en aquests moments si realment va arribar a culminar dites accions i va menjar-se part del seu fill de només cinc anys a qui va assassinar amb una destral o una arma blanca similar.