La Policia Local de Torredembarra ha detingut un home de 67 anys acusat de ser l'autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. Els fets van tenir lloc durant la tarda del passat 24 de març en un habitatge de l'avinguda Montserrat. Una dona va sortir al balcó cridant desesperadament i demanant que algú l'ajudés perquè el seu marit l'estava maltractant. Va arribar a demanar auxili en diverses ocasions, mentre l'home la colpejava i la bufetejava. En sentir els crits, els veïns van sortir al carrer i van veure com l'agressor, que semblava anar sota els efectes de l'alcohol, no parava de donar-li cops a la seva dona.

Els veïns van evitar que l'home seguís maltractant la seva dona

En veure que l'estaven observant, l'agressor es va aturar en sec i va deixar de maltractar la dona. Els veïns se li van encarar i van començar a recriminar-li l'actitud violenta. Això no va fer més que enfurismar l'home, que va començar a contestar amb paraules que no s'entenien, ja que anava begut i és de nacionalitat estrangera, tal com ha detallat el Diari de Tarragona. La baralla entre veïns i agressors van permetre a la dona escapolir-se i evitar que l'home la continués pegant.

Després de les nombroses trucades dels testimonis, els agents de la Policia Local no van trigar a arribar. Els policies es van disposar a parlar amb la parella, però l'home els va rebre amb una actitud violenta i amenaçadora. Els va deixar anar unes paraules en el seu idioma natal i els va amenaçar, motiu pel qual va ser reduït i detingut per portar-lo a comissaria. A la víctima se li va dir que anés a un CAP per rebre atenció mèdica, ja que presentava diverses ferides, però ella s'hi va negar. Tampoc va voler denunciar el seu marit per por a les represàlies que pogués tenir.