Una dona va identificar el seu marit per una imatge del seu penis. Harley Dunn va acabar condemnant la seva parella, en James Kemp, per aquesta fotografia que va ser enviada a "noies joves" que, pel que sembla, serien menors d'edat. Ella no les tenia totes, tot i que els agents van trucar a la porta de casa seva i van acusar l'home de delictes sexuals. Però un cop va veure el membre viril, va saber que el seu marit era culpable. Els fets van succeir a Glenrothes, a Escòcia (Regne Unit) el 2018, que va ser també quan va aparèixer la resolució judicial. Ara la Harley ha difós la historia de com ho va viure i de la seva verificació del penis de l'individu al Daily Mail.

"No em podia creure que m'hagués enamorat d'algú que faria això"

Ara ha explicat la historia de com el van condemnar. La parella s'havia conegut en una aplicació de cites el febrer del 2017 i ràpidament es van enamorar: van casar-se només sis mesos després. Però tot va canviar quan Child Protectors Scotland va presentar-se a casa seva a Escòcia. El grup autodenominat de caçadors de pedòfils s'havia fet passar per noies joves per enxampar a James. Una trampa a la que va caure i va provocar tot el procés judicial. La dona va ser la que va provocar la condemna després d'identificar el penis del seu marit i va quedar devastada en adonar-se'n que realment havia portat a terme aquest tipus d'intercanvis. "El meu món es va ensorrar completament", ha explicat la dona al mitjà citat. 

El primer que li va venir al cap és si havia tocat la seva filla: "sempre l'acariciava i deia que la volia adoptar [no era la seva filla biològica]. No em podia creure que m'hagués enamorat d'algú que faria això". A més de la identificació del penis, la dona va reconèixer també la roba, la seva polsera i el seu rellotge. "Tot hi era", ha apuntat. Per aquesta cerca de "noies joves" fora del matrimoni va ser condemnat el 29 de novembre del 2018. Des d'aleshores, la Harley ha intentat seguir amb la seva vida normal i, fins i tot, va tenir una cita, que va acabar en desastre. No es refia de ningú i només volia tornar a casa mentre estava coneixent un altre home. Té por a que li torni a passar el mateix.

No tenien vida sexual

La Harley pateix fibromiàlgia i artritis. "Mai vam tenir una vida sexual", ha asseverat. Ella pensava que era perquè no volia fer-li mal, atès els seus problemes de salut que li provoquen "dolors" recurrents. "Va enganyar tothom. Va cuidar-me, va dir que jo era l'amor de la seva vida, tot era un munt d'escombraries. Fa el paper molt, molt bé", ha sentenciat la dona que va facilitar provar aquest delicte sexual. En James va ser empresonat durant 18 mesos després d'admetre aquestes comunicacions amb noies menors d'edat i va ser inscrit al registre de delinqüents sexuals durant 10 anys.