Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou tiroteig al barri de la Mina, aquest dilluns, el dia de la Mona. Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, al voltant de les tres de la tarda un intercanvi de trets en aquesta zona d'aquest conflictiu barri de Sant Adrià de Besòs va deixar una dona ferida per arma de foc d'una bala perduda. La dona, que no presenta ferides greus, va poder ser traslladada per veïns fins al CAP del mateix barri, i va ser des d'aquí on els serveis sanitaris van avisar als Mossos d'Esquadra, que es van desplegar a la zona, a la part de dalt del carrer de Mart.

Aquest nou incident, amb ús d'armes de foc, torna a demostrar la perillositat d'un barri que sembla fora de control i on els incidents amb persones ferides, també per armes de foc, són constants. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que investiguen els fets, que la dona ferida no estava relacionada amb el tiroteig i que tot pot estar relacionat amb l'enfrontament entre clans d'ètnia gitana que volen controlar la venda de droga, si bé tots aquests extrems s'hauran d'aclarir amb la investigació dels fets, que ara per ara, ha assumit la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Adrià

 

El barri de la Mina, calent

Durant tota la tarda es van desplegar diverses unitats de la policia catalana, amb efectius d'ordre públic a la zona, per evitar nous enfrontaments. Fa dies que la Mina, a Sant Adrià de Besòs, viu situacions de risc i els Mossos d'Esquadra han ampliat el patrullatge. Fa pocs dies un home de 56 anys va ser assassinat a ganivetades al mateix barri.

Al migdia d'aquest dilluns es van encendre uns baixos del carrer de Goya, també al barri de la Mina, i es creu que podria ser l'amagatall d'una plantació de marihuana. La policia local de Sant Adrià ho investiga. Els Mossos, alhora, investiguen si els dos fets poden estar relacionats.