Surrealista escena la que es van trobar els passatgers de l'aeroport de Santiago de Xile el passat divendres. Una dona va entrar despullada a les instal·lacions i va atacar a alguns dels presents, mentre cridava i corria pels passadissos. Després d'una estona sembrant el pànic, va poder ser retinguda pels guàrdies de seguretat i traslladada al recinte policial de l'aeroport, on la dona, de 29 anys, va explicar que havia consumit bolets al·lucinògens mentre sortia de festa, hores abans. 

L'incident va tenir lloc al voltant de les dues de la matinada. La dona, després de consumir la droga, va agafar un autobús en direcció a l'aeroport Internacional Arturo Merino Benítez, on tenia intenció d'agafar un vol per, segons va assegurar, anar a veure la seva mare. Després de ser detinguda, va passar a disposició d'un jutjat que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs. Alguns dels presents van gravar l'escena, unes imatges que s'han fet virals a les xarxes socials. 

 

Va agredir diverses persones 

Després d'arribar al lloc, la detinguda va encarar-se amb la conductora d'un taxi que hi havia aparcat a les portes, sense cap motiu ni provocació per part de la dona agredida. Va ser ella qui va avisar als de seguretat de la presència d'aquesta jove, que en un moment determinat va treure's la roba i va quedar completament despullada. 

Ja dins de l'edifici, va començar a córrer per la terminal, cridant i perseguint als passatgers, que van quedar espantats i intentaven evitar-la. No obstant això, va acabar agafant i arrossegant pels cabells a una altra dona. Com a conseqüència, va rebre una bufetada de l'home que l'acompanyava, després del qual la va deixar anar. Quan els vigilants de seguretat i els agents de la policia van apropar-se a ella per arrestar-la, la dona es va abalançar sobre ells per besar-los, i els agents van haver d'apartar-se per evitar ser agredits sexualment. 

Finalment, van aconseguir reduir-la dins de l'aparcament de l'aeroport, després de quedar estesa a terra. Els agents la van recollir i la van fer passar a la caserna de la policia, on van obligar-la a vestir-se abans de portar-la a un centre mèdic per avaluar el seu estat i on van confirmar que es trobava sota els efectes de substàncies estupefaents.