Una dona de 32 anys ha estat detinguda aquest dimarts de matinada pels Mossos d'Esquadra, acusada d'haver matat el seu pare, de 67 anys, a l'interior del pis en el qual convivien al centre de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès). Segons han informat fonts policials, ha estat la mateixa arrestada qui ha avisat els serveis d'emergència al voltant de tres quarts de tres de la matinada des de la rambla del Passeig

La presumpta autora de l'assassinat sembla que patia una malaltia psiquiàtrica per la qual prenia medicació, però hauria abandonat la pauta recentment, segons ha pogut saber ElCaso.cat, situació que ha pogut ocasionar aquest violent episodi que ha acabat amb la mort del seu pare. 

Investigació oberta per aclarir els fets

Els fets han succeït a tres quarts de tres de la matinada d’avui quan els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís per adreçar-se a un pis del municipi, on presumptament hi hauria una persona ferida. Els agents de Seguretat Ciutadana s’han adreçat al lloc dels fets i han localitzat el cos sense vida d’un home de 67 anys. L'home presentava ferides, fet que ha obligat a activar el protocol per possibles morts criminals. La dona l'ha atacat amb cops i, ara per ara, es desconeix si també ha fet servir arma blanca.

Al mateix lloc dels fets s’hi trobava la filla del finat, i d’acord amb els indicis que disposaven, agents de la Unitat de Seguretat Ciutanada (USC) Sant Adrià de Besòs l’han detingut. Els agents han preservat la zona fins a l’arribada dels investigadors i han activat la comitiva judicial i el metge forense, que ha certificat la mort.

El grup d’Homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial MetroNord ha obert una investigació per acabar de confirmar els fets i les primeres informacions que la mateixa dona ha facilitat, en el moment que els efectius de la policia catalana han accedit al lloc dels fets.