La setmana passada un home va assassinar a cops de destral i a ganivetades la seva dona i la seva filla de 18 anys a Lloret de Mar (Selva). El presumpte autor dels fets és multimilionari  molt conegut a Rússia i els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar el mòbil del crim. Tot i la brutalitat del crim, els agents no han trobat rastre de sang de les víctimes ni al cos ni a la roba de l'home, que es va suïcidar després de l'assassinat.

Els fets van passar en un xalet de luxe situat al carrer Aiguablava de Lloret de Mar. Aquesta família d'origen rus vivia a França, però estaven empadronats en aquest municipi de la Costa Brava, on acostumaven a anar de vacances.

El fill gran presenta una denúncia per desaparició als Mossos d'Esquadra

El fill gran de la família es va quedar a França mentre els altres tres van passar la Setmana Santa en aquest poble. Quan va veure que ni els seus pares ni la seva germana li agafaven el telèfon, va presentar una denúncia per desaparició als Mossos d'Esquadra.

Crim Lloret de Mar / ACN
Sergey Protosenya, el presumpte autor del doble crim de Lloret de Mar (Selva) no tenia ni rastre de sang de les víctimes ni al seu cadàver ni a la seva roba / ACN

Serget Protosenya es va suïcidar després del doble crim de Lloret de Mar

Quan els policies es van desplaçar fins a la segona residència d'aquesta família, van poder veure que la mare i la filla havien estat assassinades a cops de destral i a punyalades mentre dormien. Sergey Protosenya, el presumpte autor dels fets, s'havia suïcidat penjant-se al jardí després de cometre el doble crim de Lloret de Mar.

Sense rastre de sang al cadàver de l'assassí

En aquest cas, hi ha algunes dades que estan sent complicades de tractar. La més destacable de totes és que, tot i el sadisme que va emprar el presumpte assassí per matar la seva dona i la seva mare, els investigadors no han trobat ni rastre de sang al cadàver de Sergey: només van trobar sang a les armes del crim, explica El Punt Avui.

No hi ha relació entre els dos crims

El mateix dia del doble assassinat, a Rússia, hi va haver un altre crim calcat. Un home de la mateixa empresa de gas on treballava el Sergey també va assassinar la seva família en les mateixes circumstàncies; una casualitat que podria donar peu a teories conspiratives. No obstant això, els Mossos d'Esquadra confirmen que no hi ha cap relació entre els dos crims i aquest últim està sent investigat com un doble assassinat masclista. 

Àfrica, una dona assassinada a mans de la seva parella a Vilanova del Camí

Dies abans d'aquest crim masclista, a Vilanova del Camí (Anoia) hi va haver un altre assassinat per violència de gènere. En aquest cas, la víctima es deia Àfrica, tenia 42 anys, i va ser atacada per la seva exparella, de qui s'estava separant. Després de passar a disposició judicial, l'home va entrar a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets.