La Policia Nacional ha detingut aquesta passada matinada tres homes acusats d'intent d'homicidi després que disparessin amb una escopeta de postes el porter d'una discoteca d'Oriola, a Alacant, perquè no els deixava entrar al local. Els fets han tingut lloc al voltant de les sis del matí a les portes d'un local d'oci nocturn de l'avinguda Teodomiro, després que el treballador els negués l'entrada perquè anaven massa beguts. Els tres individus, però, no s'ho han pres massa bé i han començat una tensa discussió amb ell que ha anat apujant el to i s'ha anat acalorant.

Disparen el porter amb una escopeta

En un moment determinat, els tres homes han marxat i han desaparegut de la zona. No obstant això, no és que haguessin decidit tocar el dos, sinó que havien anat al cotxe d'un d'ells per agafar l'escopeta de postes que hi tenia guardada. Pocs minuts després, a bord del vehicle i amb un d'ells amb l'arma a la mà, han tornat a la discoteca i han disparat tres trets al porter, provocant-li diverses ferides a les cames i els peus per l'impacte de les postes.

Els testimonis dels fets han alertat els serveis d'emergències i fins al lloc s'hi han desplaçat agents de la Policia Nacional i efectius sanitaris. El porter ha estat atès i evacuat en ambulància a l'hospital de la Vega Baja, on ha ingressat fora de perill. A més, també han hagut d'atendre un altre treballador de la discoteca que ha patit un atac d'ansietat. Per la seva banda, els agents policials han començat a buscar els tres agressors, que havien fugit després de disparar. Gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, els han pogut localitzar minuts després i han estat detinguts.

Els tres arrestats estan acusats d'un intent d'homicidi. A més, els investigadors de la Guàrdia Civil han descobert que un d'ells, el presumpte autor material dels trets, tenia en vigor una mesura cautelar que li prohibia portar armes, motiu pel qual a ell també se l'acusa d'un delicte de trencament de mesura cautelar. De moment, s'està treballant en recollir tots els indicis possibles per esclarir el cas, en interrogar els diversos testimonis i en localitzar l'escopeta de postes amb la qual s'han efectuat els trets i de la qual els agressors se n'han desfet durant la fugida.