Una disputa veïnal ha acabat amb un home ferit per una escopeta i un policia, ferit molt greu, que ha patit un accident de moto mentre es dirigia al lloc dels fets.

Una discussió veïnal a trets d'escopeta

Els fets han passat al barri dels Pajarillos, a Valladolid i tot ha començat per una discussió veïnal, que ha acabat amb un home ferit. Quan un policia local es dirigia fins al lloc dels fets, ha tingut un accident de moto i ha resultat ferit de molta gravetat.

Un policia ferit molt greu mentre es dirigia al lloc dels fets

L'agent ha patit un traumatisme cranioencefàlic mentre es dirigia al lloc de la baralla, ja que havia rebut l'avís que uns veïns s'estaven disparant amb una escopeta de perdigons, que ha acabat amb un home ferit al carrer Zorzal.

L'home ferit ha estat traslladat a l'hospital i busquen l'agressor

Cap a les 17:15, una persona va avisar a Emergències 112 que s'estava produint l'agressió i el Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó ha detallat que el ferit per arma de foc és un home de 39 anys, qui ha estat traslladat en UVI mòbil a un centre hospitalari.

Actualment, estan intentant localitzar i identificar l'autor dels fets, ja que es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per un delicte d'agressió i de temptativa d'homicidi. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

serum hospital

Un ferit per escopeta ingressat a l'hospital i un policia local de Valladolid ferit de gravetat mentre es dirigia al lloc dels fets / Arxiu

Apunyalen a Saray Montoya

Aquesta no ha estat l'única agressió en els darrers dies i, de fet, a finals de la setmana passada, es va produir una brutal agressió a Sevilla: quatre homes van intentar matar quatre dones, una d'elles és Saray Montoya, coneguda popularment per ser concursant de Supervivientes 2018, que no ha dubtat en compartir un vídeo amb els seus seguidors explicant els fets.

En crida i cerca per intentar matar quatre dones a Sevilla

Igual que l'agressor de Valladolid, els agressors de la Saray Montoya i les altres tres dones, també estan en crida i cerca per les autoritats, ja que es podria enfrontar a sancions molt greus.

En el cas de l'agressió a Sevilla, han difós una foto on surten dos dels implicats i Montoya ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar-los. En canvi, en el cas de Valladolid, de moment, no han transcendit més dades sobre el presumpte agressor.