La Policia Local d’Ibi, a Alacant, va rescatar el passat dissabte una dona de 60 anys que, després d’abaixar-se del cotxe perquè havia discutit amb el seu marit, es va posar a caminar pel voral de l’A-7 quan encara era de nit. La zona no tenia cap mena d’il·luminació i la senyora anava vestida de negre, dificultant encara més que els conductors la poguessin veure i corrent un gran risc de ser atropellada o de provocar un accident.

Es posa a caminar de nit per l’autovia després de discutir amb el seu marit

Els fets van tenir lloc al voltant de les set del matí del passat dissabte, quan encara era no havia sortit el sol. El 112 va rebre l’avís que hi havia una dona passejant per l’autovia A-7 i una patrulla de la Policia Local d’Ibi es va desplaçar fins a la carretera per tal de localitzar-la i que no s’arribés a produir cap accident greu. Els agents la van trobar caminant pel voral a l’altura del quilòmetre 462, en una zona que no té cap il·luminació. A més, encara era fosc i anava vestida de negre, fent gairebé impossible veure-la.

Els policies la van rescatar i la van portar fins al centre del municipi, on el seu marit l’estava esperant. Era ell qui havia donat l’alerta al 112. Segons van explicar, vivien a Barbastre (Osca) i estaven de pas per la localitat. Els agents els van interrogar per separat per veure si es contradeien, però tots dos van coincidir a assenyalar que havien mantingut una forta discussió per un succés que afectava greument la seva relació matrimonial.

Per aquest motiu, la dona va amenaçar el seu marit amb llençar-se per la finestra del cotxe en marxa si no aturava el vehicle. L’home va frenar i la dona va baixar i va començar a caminar sola per l’A-7 en plena foscor. Els agents els van recriminar l’actitud i van fer de mediadors entre la parella, recomanant-los que evitessin aquesta mena d’actes impulsius. Finalment, el matrimoni es va reconciliar i va reprendre el seu trajecte.