La Guàrdia Civil investiga un home de 33 anys per un delicte contra la seguretat del trànsit després que aturés el cotxe al mig de l’autopista AP-9 per agredir un altre conductor després que haguessin tingut una disputa pocs quilòmetres abans. Els fets van tenir lloc el 30 d’octubre, quan un vehicle estava circulant perfectament pel carril esquerre perquè estava avançant uns altres turismes. Un altre cotxe se li va apropar per darrere a tota velocitat i li va començar a fer senyals insistents amb els llums perquè s’apartés.

El vehicle del davant no podia canviar a l’altre carril perquè estava ocupat i va haver d’acabar d’avançar per poder tornar al carril de la dreta. L’espera sembla que no li va agradar al conductor que venia darrere, que es va posar en paral·lel a l’altre automòbil quan va acabar l’avançament. El conductor va començar a cridar i a fer gestos recriminant-li que hagués tardat tant a desaparèixer del seu camí. A més, també va fer algunes maniobres intentant fer fora l’altre cotxe de la carretera. Finalment, va accelerar i va seguir endavant.

Es va aturar en mig de l’autopista per barrar el pas a l’altre vehicle i agredir el conductor

Quan semblava que el conflicte s’havia acabat, encara quedava una última part. Dos quilòmetres més endavant, l’investigat va aturar el seu vehicle i el va estacionar a l’altura de l’inici del carril de la sortida 129 a Pontevedra. L’home va sortir del cotxe i es va col·locar al mig de l’autopista per impedir el pas de l’altre vehicle. Quan es va apropar, l’individu li va deixar anar un cop de puny que va arribar a impactar amb el retrovisor, que va acabar completament trencat. Després d’això, l’agressor va pujar al seu cotxe i va marxar.

Després que l’home a qui havien trencat el retrovisor denunciés els fets a la Guàrdia Civil, els agents de la Benemèrita van revisar les càmeres de seguretat de l’autopista i van comprovar que el seu relat era veritat, veient com el conductor denunciat va aturar el seu vehicle al voral i va entrar al mig de la carretera mentre altres vehicles circulaven a gran velocitat. De fet, una furgoneta que volia agafar aquella sortida va haver de fer una maniobra per esquivar-lo. Finalment, gràcies a les imatges va poder ser identificat i va acabar reconeixent els fets als investigadors. Està acusat d’un delicte contra la seguretat viària i es podria sumar un altre per danys.