Un home ha apunyalat el seu fill de 13 anys amb una catana durant una discussió pel seu baix rendiment escolar. Els fets han tingut lloc al domicili familiar de Mianyang, a la província xinesa de Sichuan. El pare va avisar immediatament els serveis d'emergència, però el nen va morir dessagnat a l'hospital. El jutjat ha condemnat l'home a 12 anys de presó per homicidi.

L’incident es va produir després d’una reunió que va tenir el pare amb el professor del seu fill. El rendiment escolar del nen no era gens bo, i estava suspenent gairebé totes les assignatures. En confrontar el seu fill sobre les seves notes, i en veure que aquest no es prenia seriosament la situació, va agafar una catana japonesa de col·leccionista i va apunyalar el noi.

Una discussió que va acabar malament

Durant la seva declaració, l'home va explicar que era pare solter, ja que s'havia divorciat feia un parell d'anys de la mare del seu fill, de qui tenia la custòdia. Per a ell era molt important que el nen tingués un bon rendiment a l'escola, perquè tenia moltes esperances posades en ell. Per això, segons va assegurar, la seva actitud el va fer enfurir i agafar la catana amb la intenció d'espantar-lo i motivar-lo a estudiar.

Tot i assegurar que no tenia intenció de fer-li mal, el nen va rebre un tall de gairebé 10 centímetres al costat. En veure la ferida, l'home va trucar a una ambulància que va traslladar el nen a l'hospital més proper. Els cirurgians van intentar tancar la ferida i aturar el sagnat durant hores, però, finalment, el noi va morir a causa de la gran quantitat de sang que va perdre.

Condemnat a 12 anys de presó

El pare va ser arrestat, i ell mateix va confessar als agents que havia apunyalat al seu fill mentre discutien. Segons el diari local South China Morning Post, l’autòpsia realitzada al nen va revelar diverses ferides més antigues que indiquen que rebia pallisses de manera recurrent. El jutjat de Mianyang ha sentenciat l’home a 12 anys entre reixes per l’assassinat del seu fill.