Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desplegat aquesta matinada davant de la discoteca Brisas del Paral·lel un important dispositiu de control i prevenció en la guerra contra les armes blanques, la delinqüència i la inseguretat. Cal recordar que a principi de mes un jove va morir apunyalat a l’exterior d’aquesta discoteca llatina, després d’una baralla entre diverses persones. 

 

De matinada, 150 agents, entre Mossos -han desplegat agents d’USC, ARRO i Guilles- i Guàrdia Urbana -UREP i Canina-, amb la col·laboració també de la UIS del SEM, han assaltat la discoteca. S’ha creat una caixa al voltant de la discoteca i s’ha anat identificant a un gruix considerable de persones. En total, i segons les dades a les quals ha accedit ElCaso.cat, s’han identificat a 159 persones, que, sumats tots els antecedents, arriben als 57, la majoria, per temes relacionats amb baralles i drogues. Fins i tot una de les persones que era a la zona ha quedat detinguda per un requeriment judicial.

Menors i armes blanques

A l’interior de la discoteca llatina Brisas s’han identificat nou menors consumint alcohol i s’ha identificat també un controlador d'accés no habilitat. En els escorcolls que han fet efectius d’ordre públic a l’exterior de la discoteca i també a l’interior s’han localitzat diverses armes blanques.

L'objectiu de l'operatiu que ha desplegat aquesta nit els Mossos d'Esquadra a la discoteca Brisas del Paral·lel, que ha seguit, des de primer fila el cap del cos, el comissari Eduard Sallent, tenia diversos objectius. En un primer lloc mostrar força policial en un lloc que està, a vista dels incidents de cada cap de setmana, fora de control. Alhora, també es volia fer una radiografia i identificar a persones habituals de la zona per tal de poder seguir en la investigació del crim del passat final d'octubre.