L'estació de tren de Rodalies-Renfe de Sant Vicenç de Calders, pertanyent al municipi del Vendrell (Baix Penedès) ha presenciat el matí d'aquest divendres, 26 d'agost, una violenta baralla en grup. La víctima ha estat un jove, l'edat del qual no ha transcendit, que es trobava a l'estació de tren de la localitat quan un grup de deu persones ha començat a agredir-lo físicament, segons ha avançat el mitjà local Tarragona Digital. El jove, que ha patit ferides i lesions de poca gravetat, ha estat traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a un centre sanitari. Els deu agressors s'han dispersat i han fugit un cop finalitzada la baralla, abans que arribessin la Policia Local del Vendrell i els Mossos d'Esquadra, de manera que encara no s'ha efectuat cap identificació; la víctima, per altra banda, no ha presentat denúncia per aquests fets, de moment.

A l'estació hi havia un vigilant que no ha pogut aturar la baralla

Un vigilant de seguretat de la problemàtica estació, on incidents d'aquest tipus són recurrents, segons apunten els treballadors, ha presenciat la multitudinària agressió, però no ha pogut fer res per aturar-la, segons ha confirmat l'ACN. El membre del personal de seguretat ha alertat de la situació a la Policia Local del Vendrell i als Mossos d'Esquadra, avís que els cossos policials han rebut cap a les 09:20 hores del matí. 

Els agents s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on el vigilant de seguretat ha relatat el succeït, explicant que el grup, format per deu joves, ha carregat contra un noi, provocant-li ferides i lesions de poca gravetat però que, així i tot, ha hagut de ser atès pel SEM i traslladat a un centre sanitari. Un cop havien arribat els agents, tanmateix, l'ampli grup dels presumptes agressors ja s'havia dispersat, de manera que no s'ha pogut dur a terme cap identificació. La víctima tampoc ha presentat denúncia, per ara. 

Segona baralla en una nit a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders

Aquesta multitudinària baralla no és l'única que ha ocorregut a l'estació de tren de Sant Vicenç de Calders en les últimes hores. De matinada, segons ha avançat el mitjà Tarragona Digital, un grup de quatre joves s'ha vist involucrat en una baralla grupal, també contra una única persona, en la qual s'han emprat objectes contundents, com ara pals. La víctima, no obstant això, ha aconseguit marxar de matinada amb el tren. De la mateixa manera que amb l'altra baralla, els agressors s'han dispersat i han fugit, de manera que tampoc han pogut ser identificats. 

Els vigilants de seguretat de l'estació de Sant Vicenç de Calders, fa temps que reclamen un reforç pel que fa al personal de seguretat de l'estació, així com eliminar les patrulles unipersonals, ja que l'estació és un dels punts més conflictius de la zona, amb reiterades situacions de violència com les descrites.