Baralla que ha estat a punt d’acabar amb tragèdia aquesta matinada a les carpes Costa Este de Calella de Palafrugell. Dos joves han acabat la nit de la pitjor manera, discutint-se i arribant a les mans a l’interior de la discoteca, un dels punts d’atracció de festa en aquesta zona del Baix Empordà. Per causes que encara no s’han pogut aclarir, dos joves, un de 26 anys i un de 20, s’han barallat a cops. En un moment donat de l’enfrontament, un d’ells, el més gran, de nacionalitat espanyola, ha trencat un got de vidre i ha colpejat a la cara al més jove.

Després de l’actuació del personal de seguretat de l’establiment, de la Policia Local de Palafrugell i dels tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els dos participants en la baralla han estat traslladats a l’hospital de Palamós. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís, al voltant de dos quarts de set de la matinada, i s’han presentat a l’hospital, on han escoltat les versions dels dos afectats. La policia ha arrestat l’home de 26 anys acusat d’un delicte de lesions. 

Punts de sutura per l'impacte d'un got de vidre

El de 20 anys, el que s’ha emportat la pitjor part, ha hagut de rebre punts de sutura per l’impacte que ha rebut amb el got trencat. Les ferides causades durant la baralla no revesteixen gravetat i ha estat donat d’alta després de ser atès a l’hospital.

El detingut tampoc ha hagut de quedar ingressat i ha estat traslladat a la comissaria dels Mossos, a l’espera que demà, divendres 5 d’agost, sigui entregat la jutge de guàrdia. La policia l’acusa d’un delicte de lesions. Els Mossos d’Esquadra tenen oberta una investigació per aclarir els fets i esbrinar què ha motivat la discussió que ha iniciat la violenta baralla.