Una dona britànica està intentant trobar l'home del qual es va tatuar el nom espontàniament al cul durant un viatge amb les seves amigues fa deu anys. Estava juntament amb quatre noies més a Magaluf, Mallorca, passant una nit de festa quan tot va passar de forma molt improvisada.

Fa deu anys que busca l'home de qui es va tatuar el nom al cul

Kaylie Williams, de 32 anys, va ser a l'estiu de 2012 a l'illa balear per passar unes vacances de festa amb les seves amigues. Una de les nits en què van sortir, i estant borratxa, va conèixer un grup de joves amb qui van passar la nit. En un moment donat, un d'ells es va oferir a pagar 30 euros perquè ella es tatués el seu nom, Daniel Forde, al cul. Ella, estant borratxa, va acceptar: "Soc una mica festera i m'ho estava passant bé amb les meves amigues", relatava al mig South West News Service, afegint que una de les nits, van veure un grup de nois de Cardiff, Gal·les, que anaven vestits de bebès i s'estaven fent tatuatges. "Portaven bolquers i tot", detallava.

El noi amb qui ella va conversar personalment li va dir: "Per què no et tatues el meu nom? Jo ho pago" i ella va pensar que ho deia de broma, però va acabar acceptant i, efectivament, va ser ell qui va posar els diners: "Va ser molt boig", riu al mateix mitjà Kaylie. L'endemà al matí, es va despertar amb ressaca i amb un "Daniel Forde" tatuat al cul, però va ser incapaç de trobar el jove Forde per enlloc. Encara que s'allotjava al mateix hotel, se n'anava el mateix dia, per la qual cosa la nit del tatuatge va ser l'última vegada que ho va veure.

Un viatge d'amigues acaba en tatuatge en una zona íntima

Malgrat el que es pugui pensar, assegurava que no estava interessada en un romanç d'una nit, ja que estava en una altra relació quan van fer el boig viatge a Mallorca. El seu xicot de llavors, compte, no es va molestar en veure que la Kylie tornava d'allà amb el nom d'un altre home tatuat per sempre al cul. "Només va riure una mica", afirmava. Tanmateix, deu anys més tard, Williams, que ara és mare, assegura que no es penedeix de l'impulsiu tatuatge perquè ho considera un bon record d'aquelles vacances amb les seves amigues.

Kylie es va fer un tatuatge al cul amb el nom d'un noi que havia conegut / Cedida

La Kylie es va fer un tatuatge al cul amb el nom d'un noi que havia conegut / Cedida

També li recorda al mateix Daniel Forde, que ara està desitjant conèixer i de qui no s'ha oblidat una dècada després. "Estic pensant que hauria d'intentar trobar-lo, al cap i a la fi, tinc el seu nom al cul", explicava la dona en l'entrevista. I des d'aleshores, ha iniciat una recerca a les xarxes socials per trobar el gal·lès i recentment va enviar un missatge de Facebook a un home amb el mateix nom. Encara que no sap si és tan sols un noi anomenat Daniel Forde o si és ell, assegura que està ansiosa perquè obri el missatge.

La màxima incògnita, que no ha volgut revelar, és si estàsoltera o està realment interessada a nivell romàntic en Forde. L'únic que detalla és que li agradaria tornar a estar en contacte "només per veure si se'n recorda", encara que assegura: "no tinc ni idea del que li diré. Potser li ofereixo tornar-li els diners que es van gastar al tatuatge Qui sap!"