Violenta baralla amb llançament de fruites a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, tres joves majors d'edat i nacionalitat marroquina han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra després d'un aldarull en una botiga. Pel que sembla, van entrar a robar en una fruiteria de la ciutat aquest 11 de febrer cap a les quatre de la tarda. L'assalt no va acabar ben bé com esperaven i van ser sorpresos per un dels propietaris que els va recriminar la seva acció, els hi va dir que això no estava gens bé i tot apunta que els hauria demanat que s'anessin de l'establiment. Però lluny de fugir en ser descoberts, van enfrontar-se amb l'home, el van insultar i encanonar amb pomes, mandarines, taronges... tot el que tenien a mà en aquells moments.

 

Llançament de fruites, arma blanca i amenaces

Els clients i els propis propietaris d'aquesta fruiteria oberta a la cantonada entre els carrers Maestro Candi i Enric Prat de la Riba de l'Hospitalet de Llobregat van quedar completament sorpresos i algun d'ells va trucar a la policia. Poc abans que arribessin els agents, segons ha pogut saber aquest mitjà, un dels tres joves van treure una arma blanca, semblant a un ganivet, i el van exhibir en to amenaçant a tots aquells que estaven prop d'ells, també als qui els havien enxampat robant. Tot aquest rebombori va traslladar-se al carrer, que va cridar l'atenció dels vianants i les persones que es trobaven immerses comprant en altres botigues d'aquest eix comercial.

Els Mossos d'Esquadra van arribar amb dos patrulles poc després, amb alguns efectius també de la Guàrdia Urbana de la ciutat metropolitana. Els agents van demanar els tres nois que aturessin l'atac a la fruiteria. Però en aquell moment ja estaven completament exaltats i un, fins i tot, es va treure la samarreta en to amenaçador. Quatre policies el van rodejar amb les porres i finalment no va ser necessari reduir-lo. Tots tres van quedar detinguts acusats de robatori amb violència i/o intimidació, així com un d'ells per un delicte d'amenaces per exhibir l'arma blanca però no fer-ne ús. ​