Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 de setembre, divendres passat, dos joves per estar presumptament relacionats amb una agressió sexual que va patir una noia aquest estiu en un hotel d’Eivissa, a les Illes Balears. Segons ha informat avui la policia catalana, el passat divendres una noia es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet de Llobregat i agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria van poder localitzar i detenir als dos joves, que eren companys de feina de la víctima. 

Agredida per dos companys de feina

Segons va denunciar la noia, els dos homes, que estaven de vacances amb ella i un grup de persones, tots companys de feina a Barcelona, la van agredir sexualment el mes d’agost a Eivissa. Després de pair els fets i informar-se, va decidir anar a una comissaria dels Mossos i presentar la denúncia pels fets, aportant les dades personals dels dos homes, que el mateix dia van ser localitzats pels Mossos d’Esquadra i detinguts, segons ha pogut saber ElCaso.cat. El relat que va fer la víctima dels fets i la violació, tot i que es va produir fa diverses setmanes, és consistent, segons els investigadors. Alhora, la víctima té també testimonis dels fets.

Si bé les dues detencions són les úniques previstes, la dels dos homes denunciats i presumptament implicats en l’agressió sexual, els Mossos mantenen oberta la investigació per aclarir els fets. Tot i això, la policia catalana no ha volgut donar més detalls de la investigació.

Els dos homes, que van ser detinguts al lloc de feina, que també compartien amb la víctima, després de ser arrestats van ser traslladats a la comissaria de les Corts de Barcelona, l’espai policial que serveix de centre de detinguts de tota la ciutat de Barcelona, tal com ha detallat Crónica Global. Després de ser interrogats, durant el cap de setmana, van ser entregats al jutge que ha assumit la investigació, que s'està fent per un presumpte delicte d'agressió sexual amb penetració, segons han aclarit fonts properes a la investigació.

En llibertat amb càrrecs els dos

Els dos detinguts van quedar amb llibertat amb càrrecs. El jutjat d'instrucció 1 de l'Hospitalet de Llobregat, en funcions de guàrdia, sí que va ordenar una ordre d'allunyament pels dos detinguts. El jutjat de l'Hospitalet s'ha inhibit al partit judicial de les Illes Balears on van passar els fets.