Nova agressió sexual a Barcelona. Una treballadora de la neteja de l'ajuntament ha estat atacada sexualment al barri del Clot amb tocaments per tot el cos i, fins i tot, l'assaltant la va tirar a terra, segons ha avançat Tot Barcelona. La víctima és una dona de més de 50 anys i l'home, del qual no s'ha facilitat més informació, va agafar-la desprevinguda mentre era a la feina i li va intentar treure la roba amb el posterior grapeig. Els fets van produir-se aquest dijous 14 de setembre cap a les sis de la tarda a la cruïlla entre els carrers Rogent i Coll Vehí.

Així va ser l'atac i fugida fallida de l'agressor

La dona, que es trobava sola en el moment de l'atac, va posar en coneixement de les autoritats els fets. Per això, la Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra van identificar-lo i, finalment, el van localitzar, resultant amb la detenció de l'individu. Els cossos policials l'acusen de dos casos més d'agressió sexual a la capital catalana, a més del citat d'aquest dijous al barri del Clot. Respecte a aquests altres, no hi ha més informació disponible. Del que sí que se'n té coneixement és que l'home arrestat, quan va vexar i tocar la treballadora de la neteja barcelonina, anava amb els pantalons abaixats.

La víctima durant el ràpid atac va intentar defensar-se i va començar a cridar, cosa que va alertar els veïns i companys d'un equip de neteja que es trobava a les proximitats. Precisament va ser un veí el que va alertar una patrulla de la Guàrdia Urbana, juntament amb una descripció del presumpte agressor. L'home va intentar fugir, però la policia, segons ha explicat el mitjà citat, el va aconseguir detenir pocs minuts després a l'avinguda Meridiana de Barcelona. A més del cos de seguretat municipal i el suport dels Mossos, fins al lloc dels fets va traslladar-se una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van atendre la dona allà mateix, pel que sembla amb una crisi d'ansietat i diverses contusions a diferents parts del cos.