Dos jugadors de la Premier League del Regne Unit han estat detinguts per agressió sexual. Els dos futbolistes de 19 anys, que juguen al mateix equip, han estat acusats de violar una noia divendres passat i el mateix cap de setmana van ser arrestats després que la víctima contactés amb la policia britànica. Segons ha avançat The Sun, els agents van irrompre a l'estadi, del qual no s'ha especificat l'equip ni el lloc, i va parlar amb el principal sospitós, a qui van portar més tard a comissaria aquest dissabte. El seu company va ser detingut l'endemà i interrogat, com el primer, amb referència al suposat abús sexual comès.

La policia britànica es va entrevistar primer amb el principal sospitós de l'agressió sexual al mateix estadi del club, el van portar a comissària i va continuar l'interrogatori fins a quedar formalment detingut i passar la nit als calabossos. L'endemà, diumenge, el seu company d'equip de també 19 anys va ser localitzat i li van realitzar preguntes similars sota la sospita de la violació que hauria tingut lloc divendres passat a la nit. També va ser arrestat. Aquest dilluns, segons ha apuntat el mitjà citat, tots dos han quedat en llibertat sota fiança i la investigació continua oberta.

Informe mèdic de la suposada violació i llibertat

La víctima va denunciar formalment dissabte la suposada agressió sexual patida per tots dos jugadors de la Premier League britànica un dia abans. La noia, a més, en el moment de fer arribar la demanda a la policia, va presentar un informe mèdic que acreditaria els danys que hauria patit per part dels dos futbolistes que ja es troben el llibertat. El club no ha volgut realitzar cap tipus de declaració al respecte mentre la investigació continuï oberta.

No és la primera vegada que la Premier League del Regne Unit es veu esquitxada per una sèrie d'escàndols sexuals entre les seves estrelles més notables. Mason Greenwood, de 22 anys i davanter del Manchester United fins a la seva cessió al Getafe, va ser suspès el 2022 després de ser arrestat per intent de violació. El cas va ser desestimat més tard. També l'exdefensa del Manchester City Benjamin Mendy, de 29 anys, va ser absolt de múltiples agressions sexuals després de dos judicis celebrats l'any 2023.