Forcen la caixa enrregistradora d'una guingueta de Salou (Tarragonès) i s'emporten un botí de 600 euros. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte a un home de 19 anys i un menor d'edat com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Preparatius per robar

Els fets es van produir a dos quarts de tres de la matinada. Agents de la policia catalana realitzaven un patrullatge preventiu de robatoris per la zona de la platja de Llevant de Salou. Va ser aleshores quan van observar a tres joves que es dirigien a la zona de les guinguetes. Això va cridar l'atenció dels Mossos d'Esquadra, que van seguir-los.

Durant les indagacions, van veure com dos dels nois s'amagaven en una zona fosca per la part de la platja, just al costat de la guingueta. Per contra, el tercer estava a la zona del passeig fent funcions de vigilància. Acte seguit, una patrulla logotipada va passar per l'avinguda, fet que va provocar que aquest s'amagués darrera d'uns arbustos.

Fugida i detencions

Els moviments estranys dels joves van fer intervenir als policies, que van interceptar-los a tots tres poc després de sortir corrents. Un dels detinguts el van perdre de vista quan fugia pel carrer Colon direcció al carrer Montblanc però una altra patrulla el va interceptar al carrer Navarra. 

Pocs minuts després, van localitzar a un altre dels presumptes atracadors que vigilava a la cantonada del carrer Navarra amb Saragossa. Una vegada van ser detinguts, la policia va procedir al seu escorcoll, on va requisar prop de 600 euros en efectiu que provenien de la caixa enregistradora de la guingueta, la qual havien forçat i manipulat.

Davant d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van detenir-los pel robatori amb força a l'establiment. El menor d'edat va quedar en llibertat després de declarar a la Fiscalia de Menors. El segon arrestat passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.