Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) tres homes -dos d'ells 19 anys i el tercer de 20- com a presumptes autors d'un delicte de temptativa d'homicidi després d'atropellar i posteriorment agredir tres menors que circulaven amb bicicleta. Una de les víctimes va acabar a l'UCI. Tot indica que l'atropellament va ser intencionat per un baralla durant la nit anterior.

Atropellament i pallissa a Gandia

Després de la col·lisió, els arrestats es van baixar del vehicle i van començar a colpejar amb pals a una de les víctimes, que va resultar ferida de gravetat amb diverses costelles fracturades que li van provocar un pneumotòrax, pel que va haver d'ingressar a l'UCI, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

El fet es va produir el dia 28 de setembre, sobre dos quarts de sis de la tarda, en la unió dels carrers Llou Nou de Sant Jeroni i l'Avinguda de Xàtiva del municipi valencià Real de Gandia, quan tres de menors que circulaven amb dues bicicletes van ser arrossegats per un vehicle que circulava a gran velocitat.

Després de l'atropellamen, tres homes van baixar del vehicle i dos d'ells van començar a agredir una de les víctimes amb pals. Els altres dos menors van aconseguir fugir correns del lloc.

Identitat dels agressors

Els agents van iniciar les indagacions per esbrinar la identitat dels responsables. En el transcurs de les mateixes, els policies van localitzar al lloc dels fets un tram d'un faldó de plàstic amb una numeració inscrita que podria pertànyer al vehicle implicat. Els investigadors van rastrejar la peça i van localitzar finalment la marca i model del cotxe al què pertanyia.

Com a conseqüència de les investigacions així com dels enregistraments obtinguts per una de les càmeres de seguretat pròximes al lloc dels fets, els agents van esbrinar la identitat dels tres ocupants del vehicle, que han estat detinguts. Així mateix, els policies han recuperat el cotxe, que presentava alguns danys, segons recull Europa Press.

Antecedents a l'atropellament

Tot sembla indicar que dos dies abans de l'atropellament s'havia produït una baralla entre dos grups de joves en la qual un dels ara detinguts va resultar ferit per una arma blanca al canell. Aquest jove, juntament amb dos amics més, van iniciar la recerca dels presumptes agressors i van localitzar-los quan circulaven a dues bicicletes.

Després d'identificar els responsables, els homes van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els arrestats, després de passar a disposició judicial, han ingressat a la presó.