Detenen un noi de 21 anys per violar una menor de 13 anys a la Selva del Camp (Baix Camp). Els fets van passar a principis de gener, però han transcendit aquesta setmana. El presumpte agressor sexual ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Tot va començar quan el presumpte pederasta i la víctima es van conèixer a través de xarxes socials i, a partir de llavors, van quedar per veure's en persona. Aquesta quedada va tenir lloc a principis del mes de gener i, segons el testimoni de la víctima, l'home se la va emportar en un descampat i la va violar.

La nena, que estava molt espantada, va tardar gairebé un mes a explicar als seus pares què havia passat. Quan van saber el succés, immediatament van anar a la Guàrdia Urbana de Reus per denunciar-ho, explica el Diari de Tarragona

La denúncia dels pares

A partir de llavors, li van fer proves mèdiques a la víctima i van derivar el cas a Mossos d'Esquadra, que van citar l'adult per declarar. Es va presentar el dimecres i va parlar sobre els fets. Va ser detingut per ser l'autor d'aquest presumpte delicte d'agressió sexual.

El cas ha passat a ser gestionat pel Jutjat número 4 de Reus. Segons les fonts judicials, després d'escoltar les versions de la víctima i el presumpte autor el jutge ha deixat la causa oberta per ampliar la informació. A més, l'acusat ha estat posat en llibertat amb càrrecs.

Els fets d'Igualada segueixen sense resoldre's

Els agents dels Mossos d'Esquadra segueixen investigant per identificar els agressors de la noia de 16 anys que va ser trobada inconscient i nua a un polígon. Va ser violada i va patir una fractura cranial després de sortir de festa.

Aquest fet va succeir a principis de novembre i encara no es coneixen els noms dels culpables. A les dues del matí va parlar amb la seva mare per dir-li que estava bé. Després, a les cinc, la noia va dir que agafaria el tren per tornar a casa. La propera notícia que va tenir la família és la que tots coneixem, la seva filla havia estat agredida i es trobava ingressada a l'hospital Sant Joan de Déu.

La família ha volgut mantenir la seva filla en l'anonimat, però si van parlar sobre les lesions que va patir aquella nit: "un esquinçament vaginal de 5 centímetres, un esquinçament anal de 15 centímetres, l'esfínter destrossat i una fractura cranial". L'agredida no recorda què va passar exactament, però els agents creuen que els agressors van ser dues o més persones.