Un incident de trànsit ha acabat amb la detenció d'un tinent de la Guàrdia Civil a Buitrago de Lozoya, a Madrid. El cap del cos policial de naturalesa militar ha estat detingut pel Servei d'Assumptes Interns de l'Institut Armat en relació a la desaparició d'un camió carregat amb tabac valorat en prop de dos milions d'euros. Tot i que en un principi es pensava que el carregament havia desaparegut, després que cremés completament el vehicle pesant, ara s'ha descobert o com a mínim s'ha posat en dubte que, presumptament, les coses no van anar així del tot. 

El tinent detingut és el cap del destacament de Trànsit de Buitrago de Lozoya. Al mateix indret també estan essent investigats altres agents en relació amb aquest incident. El camió que portava la càrrega de contraban de tabac va patir un accident de trànsit i, més tard, va cremar i va quedar completament calcinat. Segons ha avançat Vozpopuli, el vehicle va cremar completament i suposadament no va ser així, atès que es van emportar el tabac del seu interior prèviament.

Enxampat per un segell al tabac robat de l'accident 

El tabac estava timbrat, és a dir, que portava estampat un segell o una identificació corresponents que el feien fàcilment recognoscible en el cas que comencés a vendre's o a circular de mà en mà. I, precisament per això, van enxampar el cap policial, per presumptes negociacions il·legals que estava portant a terme.

Per tot això, el tinent de la Guàrdia Civil de la localitat madrilenya de Buitrago de Lozoya ha quedat arrestat pel Servei d'Assumptes Interns de l'Institut Armat en relació als fets que van succeir, suposadament, en una carretera del municipi. A més, era el cap del destacament de Trànsit. Respecte els altres agents, en aquests moments estan sent investigats i estan acusats de presumpte "contraban i falsedat documental", segons ha publicat el mitjà citat.