La Policia Municipal de Madrid ha detingut un jove de 21 anys per segrestar, incomunicar i maltractar la seva nòvia de 19 anys durant diversos dies en un pis del districte de Latina.

Hematomes a la cara i flocs de cabell arrencats

Els fets van ocórrer dissabte passat a les 9 d'octubre a les 15:45 hores quan els veïns van sentir una forta discussió de parella i crits d'auxili d'una dona en un pis del carrer Juan Antón número 23. Quan van arribar els agents municipals, i després de molt insistir, els va obrir la porta un jove de nacionalitat xinesa que va manifestar que no passava res. No obstant això, davant de les preguntes dels policies, el jove va començar a caure en contradiccions.

En aquell moment una noia de nacionalitat espanyola va sortir de la casa amb signes de violència al cos, hematomes a la cara i amb flocs de cabells arrencats.

Brot agressiu pel volum de la música

La víctima va dir que "tot va explotar" perquè ella volia fer la migdiada i li va dir al seu novio que baixés el volum de la música. Però aquest va fer cas omís, li va tirar el mòbil a la cara i es va abalançar sobre ella, clavant-li puntades de peu per tot el cos i fins i tot tractant d'asfixiar-la.

La jove va intentar marxar de la casa però l'agressor li ho va impedir traient-li el telèfon i retenint-la de manera il·legal al domicili durant diversos dies, segons Efe. En una badada la víctima va aconseguir trucar per telèfon a una amiga, que va comunicar l'ocorregut a la policia, encara que sense tenir clar el lloc on era. La noia també va començar a fer crits per advertir els veïns.

Policia Municipal Madrid / Europa Press

Policia Municipal Madrid / Europa Press

La víctima va indicar als agents que no era la primera vegada que patia aquests episodis de maltractament. Va ser traslladada en una ambulància del Samur-Protecció Civil a l'hospital per a un reconeixement i el jove, sense antecedents policials, va acabar detingut per un delicte de violència de gènere i un altre de retenció il·legal.