El Poble Espanyol de Barcelona ha estat l'escenari de dues agressions sexuals en menys de 24 hores aquest cap de setmana. Si la matinada de divendres a dissabte una noia de 19 anys va ser brutalment violada després que la colpegessin al cap i la deixessin atordida, una altra jove també ha denunciat que la van violar la matinada de dissabte a diumenge. Segons han explicat des d'ADN sindical, els vigilants de seguretat van veure com la jove sortia alterada i amb un atac d'ansietat de la discoteca Upload, ubicada a l'interior del recinte. 

En preguntar-li què li havia passat i perquè estava així, la noia els va explicar que l'havien agredit sexualment i ràpidament es van activar tots els protocols establerts en aquest tipus de casos per agressió sexual. Els agents van tranquil·litzar la noia i la van portar a un lloc més apartat perquè els ho expliqués amb més detall. Segons el relat de la jove, l'agressor li hauria fet tocaments d'índole sexual a l'interior del local. La jove va poder detallar la roba que portava posada el noi i descriure alguna de les seves característiques físiques. Amb aquesta informació, es va alertar la Guàrdia Urbana de Barcelona, que es va personar a l'establiment d'oci nocturn i va identificar i detenir l'agressor.

Segona agressió en menys de 24 hores al Poble Espanyol

Aquesta agressió sexual de la matinada de diumenge al Poble Espanyol es va produir quan no havien passat ni 24 hores d'una altra violació a l'interior d'aquest recinte de Barcelona. Dissabte al matí, els vigilants de seguretat van trobar-se una noia de 19 anys desorientada i amb una ferida al cap. La jove anava amb la roba interior abaixada i tenia restes de fluids biològics, motiu pel qual van alertar els Mossos d'Esquadra per una violació. La jove estava de festa a la discoteca Input quan va decidir sortir a prendre l'aire un moment i algú la va atacar donant-li un fort cop al cap amb una pedra. Un cop ja estava inconscient, la va agredir sexualment amb penetració. La investigació d'aquest cas segueix oberta i els Mossos encara no han fet cap detenció.