Segon arrestat pel crim de les discoteques de Salou (Tarragonès) el passat 1 de novembre. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres un dels implicats a l'homicidi que va acabar amb la vida d'un jove i va ferir un altre a ganivetades durant una baralla al carrer de Valls de la capital de la festa de la Costa Daurada.  L'arrestat és un noi de 21 anys d'origen llatinoamericà, ha estat localitzat i enxampat a Constantí, molt a prop d'on van produir-se els fets la matinada de fa poc més de deu mesos. Tot i que no se'l considera l'autor material de l'homicidi, va ser un dels participants a l'agressió. 

Els Mossos d'Esquadra, però, van detenir al considerat com autor material de l'homicidi a Castelló d'Empúries tres setmanes després de l'apunyalament mortal. En aquest cas, el jove de 22 anys d'edat va ser interceptat durant un control policial rutinari de seguretat a la carretera C-260 al seu pas pel municipi de l'Alt Empordà. La policia catalana mantenia la investigació oberta mitjançant la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Camp de Tarragona per esbrinar les circumstàncies de la mort i identificar els autors de l'agressió. Ara, ja han enxampat a dos dels participants a la baralla als carrers de discoteques de Salou l'1 de novembre de 2022.

Què va succeir el novembre passat?

Tal com va avançar ElCaso.cat, l'1 de novembre de 2022, poc abans de les cinc de la matinada, un jove va perdre la vida després de rebre quatre ganivetades en una baralla al carrer de Valls de Salou. Tot i això, l'incident va iniciar-se en un dels carrers que donen a la via de Carles Büigas, on es concentren totes les discoteques del municipi coster. L'alerta, rebuda a les 4.24 hores, va ser donada al telèfon d'emergències 112 pel recepcionista de l'hotel Salou Beach, avisant que hi havia una persona estirada al terra, ferida greu per arma blanca. 

Una vegada van ser alertats, es van activar els serveis policials i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els quals no van poder fer res per salvar-li la vida al jove de 20 anys. La baralla va deixar un segon lesionat, de caràcter més lleu, amb una ferida superficial d'arma blanca en un colze. En aquell moment, la mateixa matinada de l'1 de novembre de 2022, els investigadors ja cercaven dues persones implicades com a presumptes autors de les lesions i l'homicidi. Primer va ser detingut un a Castelló d'Empúries tres setmanes després i, ara, aquest dimecres 13 de setembre, s'ha arrestat el segon a Constantí.