Un noi de 26 anys ha estat detingut per la Policia Nacional acusat de matar la seva mare, de 61, en un pis d’Estepona, a Màlaga. El cadàver de la víctima va ser trobat al pis que el fill compartia amb una amiga. Precisament va ser la noia qui es va trobar el cos sense vida de la dona, que presentava clars símptomes de mort violenta. La principal hipòtesi és que va rebre una pallissa i després la van estrangular.

El noi tenia una actitud molt violenta des de feia setmanes

Fa un mes, el detingut va ser acollit per una amiga a casa seva. Al cap d’unes setmanes, però, la noia va acabar deixant el seu domicili i allotjant-se en un hotel per l’actitud violenta que presentava el seu company de pis. A més, va trucar a la mare del noi, que vivia als Països Baixos, per explicar-li que el seu fill estava passant per un mal moment anímic i últimament presentava un comportament molt estrany i violent.

La mare no ho va dubtar i va decidir agafar l’avió per anar a veure’l. Va aterrar a l’aeroport de Màlaga el passat dilluns i la va anar a recollir la noia amb la seva parella. Després van anar en cotxe fins a l’apartament d’Estepona on es trobava el seu fill, amb qui la mateixa víctima va demanar quedar-se a soles. L’amiga i la seva parella van marxar a passar el dia fora i no van tornar fins a l’endemà, quan els van alertar que la porta d’entrada al domicili estava oberta. En arribar, van veure que l’interior de l’habitatge estava totalment regirat. La porta de l’habitació del seu company de pis estava entreoberta, però hi havia mobles posats darrere estratègicament perquè no hi poguessin entrar. Tot i això, van poder mirar per l’escletxa i van veure que també estava tot regirat i hi havia els peus d’una persona a terra envoltada de diverses peces de roba.

La dona va morir després de ser apallissada i estrangulada

Diverses patrulles de la Policia Nacional van anar al lloc dels fets després de rebre l’avís i van trobar el cadàver de la dona. Presentava múltiples signes de violència, amb cops i marques al coll. La principal hipòtesi és que va rebre una pallissa i després la van estrangular fins a matar-la. Després de conèixer el que havia passat el dia anterior, el fill de la víctima es va convertir en el principal sospitós. Paral·lelament, el mateix dia de la troballa, agents de la Policia Local d’Estepona i de la Policia Nacional van acudir a un avís sobre un home que estava caminant seminú i molt alterat per l’autovia A-7. Una ambulància el va atendre i el va traslladar a un centre hospitalari. Els investigadors el van identificar i van comprovar que era el fill i presumpte autor de la mort de la dona. Va ser detingut i s’està a l’espera que li facin una valoració psicològica a l’hospital.