Un home de 29 anys i nacionalitat marroquina ha estat detingut aquest dissabte al matí al barri de Mas Pellicer de Reus després disparar diversos trets amb un revòlver durant un enfrontament entre joves. Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de les set del matí a la capital Baix Camp. Els serveis d'emergència del 112 han rebut l'avís d'una persona que alertava que un altre noi l'havia encanonat amb una arma de foc i havia disparat diversos trets a l'aire, tot i que cap havia arribat a impactar contra ell i només ho hauria fet per fer-li entrar la por al cos. Posteriorment, l'agressor ha fugit.

Apunta amb un revòlver un altre noi i dispara quatre trets a l'aire

L'enfrontament entre els joves, segons ha pogut saber ElCaso.cat, ha començat a Salou, davant la discoteca La Cage, i ha acabat en una zona de porxos al barri de Mas Pellicer de Reus. Allà ha estat on, presumptament, un dels dos joves ha tret una arma de foc que portava amagada, ha encanonat l'altre noi, ha disparat quatre trets a l'aire per espantar-lo i ha fugit. Quan els agents dels Mossos d'Esquadra han arribat al lloc de la baralla, l'agressor havia desaparegut i s'ha hagut de muntar un dispositiu de cerca pels carrers del voltant per tal de localitzar-lo. Finalment, se l'ha pogut detenir. En el moment d'escorcollar-lo, el jove portava a sobre el revòlver amb el qual, presumptament, hauria amenaçat i encanonat l'altre noi. A més, també tenia la munició corresponent per poder-la disparar.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir quin motiu hi havia darrere de la baralla i quina relació tenien el detingut i la víctima. De moment, l'arrestat només està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'amenaces. A hores d'ara s'estan fent gestions per tal de determinar com va aconseguir el revòlver, si tots els papers estan en regla i si té autorització per tenir-la. En cas contrari, també se l'imputarà un delicte de tinença il·lícita d'armes i explosius.