Un jove de 24 anys, amb una prohibició en vigor d'aproximar-se a la seva àvia a menys de cent metres, ha estat detingut a València per amenaces amb un ganivet i agressions a la dona, de 75 anys, a qui exigia diners.

Violència contra la seva àvia per diners

El detingut, que compta amb gairebé una quarantena d'antecedents policials, va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes de trencament de condemna i amenaces greus. A més, a l'arrestat li constaven vuit reclamacions judicials més, dues d'elles de detenció i ingrés a la presó.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van tenir coneixement que un home, que tenia vigent una ordre d'allunyament sobre la seva àvia, de 75 anys, acudia al domicili de la dona per exigir-li diners sota amenaces. Pel que sembla el net havia agredit la víctima en diverses ocasions i l'havia amenaçat amb una arma blanca.

Ganivet mà / Pixabay

Ganivet recurs / Pixabay

A causa de la situació econòmica de la víctima, quan no li podia facilitar els diners al net, aquest li trencava objectes del domicili.

La dona havia alertat la Policia després que el seu net acudís a l'habitatge, si bé a l'arribada de la patrulla policial, aquest ja havia marxat del lloc.

Els agents van establir diversos dispositius de seguretat als voltants del domicili de la dona per aconseguir la localització del sospitós i, a finals de setembre, van identificar un home que reunia les característiques físiques del net i que s'aproximava al domicili de la dona. Va ser en aquell moment quan els policies es van apropar al replà de la finca i van escoltar els crits d'auxili de la víctima per les amenaces del seu net, per la qual cosa immediatament el van detenir.

El jutge va decretar el seu ingrés a la presó després de passar a disposició judicial.

Detingut conductor begut després de provocar un accident mortal a Torrent

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home, de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de la Bisbal d'Empordà, per un homicidi imprudent i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els fets han passat al voltant de les 06.55 hores d'aquest matí al quilòmetre 3,5 de la C-66, en el terme municipal de Torrent (Baix Empordà) quan s'ha produït una col·lisió frontal entre dos turismes.

sem servei emergencies mediquis metge ambulància - Carles Palacio

Ambulància SEM / Carles Palacio

Desgraciadament, aquest no ha estat l'únic accident de trànsit mortal aquest cap de setmana. En Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) un home de 55 anys i de nacionalitat espanyola ha mort després que un home provoqués un accident i marxés a peu del lloc dels fets. Després de tota la nit buscant-ho, per fi ho han aconseguit localitzar i arrestar.