Els Mossos d'Esquadra han detingut al presumpte segrestador de Terrassa (Vallès Occidental). Un home de 47 anys va intentar emportar-se una noia menor d'edat mentre passejava amb el seu gos a prop de casa el passat 3 de novembre, al voltant de les onze de la nit. La noia va assegurar als policies que l'individu va començar a tocar l'animal per després treure una pistola i amenaçar-la. "Deixa el mòbil, que vens amb mi i sinó t'engego un tret", sembla que va dir l'agressor aquella nit, segons la denúncia a la que ha tingut accés ElCaso.cat. La investigació es va obrir, arran d'aquests fets que van succeir a la Carretera de Matadepera del municipi. Tanmateix, no ha estat fins ara que els agents han donat amb el suposat assaltant, al que se li acusa d'un delicte d'amenaces i que, en un principi, no té cap relació amb la víctima. Més enllà d'haver-se creuat al barri.

Violència i crits que van arribar a tots els veïns de la zona

La noia, en veure que l'home l'agafava i l'amenaçava amb una pistola va començar a cridar. Això va fer que els veïns s'adonessin que alguna cosa passava, mentre quedava arraconada amb el seu gos a aquesta zona de Terrassa. No obstant això, tot apunta a que l'agressor, en veure que tothom escoltava el que passava, va fugir corrent per la Carretera de Matadepera de la població egarenca. Els veïns, així com la família, van escoltar la seva veu i van anar el més ràpid possible fins al lloc on haurien succeït els fets, ja sense l'individu al qual, en un principi, la menor no li va arribar a veure la cara.

El 4 de novembre al matí, la noia menor de 16 anys d'edat i els pares van formalitzar la denúncia davant dels Mossos d'Esquadra. Tot i no veure-li la cara sí que va percebre l'estatura i el supossat accent llatinoamericà de l'home. Amb aquestes poques dades, els agents l'han detingut aquest diumenge al vespre al carrer Consell de Cent de Terrassa. La policia l'ha traslladat a la comissaria de l'Àrea Bàsica Policial (ABD) a Can Tusell, un barri al nord de la cocapital del Vallès Occidental.