Una menor de 16 anys va patir, presumptament, un intent de segrest quan passejava amb el seu gos per Terrassa (Vallès Occidental). La noia va sortir cap a les 11 de la nit pel barri de Can Tusell amb el ca quan un individu, per darrere, la va agarrar apuntant-la amb una pistola, segons ha avançat de veïns de la zona El Món Terrassa i ha confirmat ElCaso.cat de fonts policials. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís i tenen constància dels fets, a més s'espera que la denúncia sigui oficial les pròximes hores per començar la cerca de l'home que va espantar-la i va agafar-la del braç violentament per després posar-li l'arma al coll. 

Va cridar i la família va córrer a rescatar-la del segrestador

La noia ha assegurat davant la policia catalana que no va identificar al noi que la va agredir. Tot i això, sí que va aconseguir escapar-se de ser segrestada, segons explica, pel fet d'haver cridat quan va ser arraconada mentre passejava el seu gos per la zona de la Carretera de Matadepera de la població egarenca. En aquell moment, tant els veïns com la família van escoltar la seva veu i van anar corrent fins al lloc on haurien succeït els fets. El presumpte agressor va fugir per la via on va ser interceptada la menor, sense poder veure-li la cara.

La passejada nocturna de la jove egarenca, que segons han explicat a aquest mitjà els Mossos d'Esquadra va fer-se entre les 11 i dos quarts de 12 de la nit, va acabar afortunadament en un simple esglai. Tot i que la noia, pel que sembla, va espantar-se molt i els pares van trucar immediatament al telèfon d'emergències 112, que els va derivar directament a la policia catalana. La menor assegura que l'intentaven segrestar, però ara els agents hauran de descobrir si es tractava d'una broma de mal gust, un intent d'agressió de caire sexual o realment se la volia emportar retinguda.