Un home ha estat detingut a la localitat valenciana de Torrent per un nou intent de crim masclista. L'arrestat, de 40 anys, acabava de sortir de presó i ha anat directament al pis de la seva exparella per intentar matar-la a ella i al seu actual nòvio. Els fets han tingut lloc cap a les vuit del matí d'aquest divendres al carrer Lope de Vega. L'home ha picat a la porta de l'habitatge i quan la dona li ha obert la porta l'ha atacat amb un ganivet, fent-li una ferida a l'abdomen que ha començat a sagnar de forma abundant. Després ha entrat a l'habitatge i ha anat cap a l'actual company sentimental de la dona i li ha clavat dues ganivetades, una al pit i una altra a l'abdomen. Posteriorment, ha fugit corrent deixant a les dues persones malferides.

La dona ha pogut demanar ajuda abans de perdre el coneixement

La dona apunyalada s'ha pogut arrossegar per les escales fins a arribar al portal per demanar ajuda, deixant un rastre de sang per tot l'edifici. Segons ha avançat Levante-EMV, abans de perdre el coneixement, ha pogut dir que l'agressor havia estat la seva exparella, qui pensava que encara seguia a presó. Agents de la Policia Local de Torrent i de la Policia Nacional, així com efectius del SAMU s'han desplaçat fins al lloc dels fets per atendre els ferits. Tant la dona, de 39 anys, com l'home, de 25 anys, han estat traslladats en ambulància fins a l'Hospital General de València, però la vida de cap dels dos corre perill.

La Policia Nacional ha obert una investigació sobre els fets i per trobar el fugitiu, que ha pogut ser localitzat i detingut a la mateixa població cap a les deu del matí, un parell d'hores després dels fets. A més, els investigadors també han pogut localitzar l'arma amb què s'hauria comès l'intent d'homicidi en un contenidor de vidre proper a l'edifici i que ara haurà de ser analitzada pels experts en criminalística. El detingut, que acabava de sortir de presó i ja tenia antecedents per violència contra la dona, ha estat traslladat a dependències policials.