Enxampen el conductor que va provocar un accident mortal a la C-31 a Sitges (Garraf). Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 49 anys i veí de Tarragona, per homicidi imprudent després de la mort d'un motorista aquest dilluns per les ferides del xoc amb el turisme al quilòmetre 177,5, cap a dos quarts de nou de la nit. La policia catalana va practicar-li els tests de drogues i alcohol, donant positiu en cocaïna. Per això, i davant totes les evidències recollides en una primera inspecció al lloc del sinistre, els agents el van arrestar.

Mor un motorista en xocar amb un cotxe: el conductor del totterreny anava drogat

Al sinistre, produït aquest dilluns al vespre a la C-31 a la incorporació des de la C-32, va perdre la vida un home de 39 anys, JM.A.C., i veí de Viladecans (Baix Llobregat), després de xocar amb el turisme que conduïa l'altre individu arrestat i drogat. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més del suport psicològic. Els facultatius van atendre al motorista al lloc de l'accident i el van intentar reanimar, però no van poder fer res per salvar-li la vida. 

Els metges del SEM van certificar la mort del motorista poc després, aquest dilluns a la nit, com a conseqüència de les ferides patides al xoc amb el totterreny. Respecte al conductor d'aquest vehicle, implicat al sinistre, està detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de les drogues, i per un delicte d'homicidi imprudent greu. L'arrestat serà posat a disposició judicial les properes hores. Els Mossos d'Esquadra mantenen l'atestat obert, així com la investigació de l'accident per intentar esclarir els fets.