La Policia Nacional ha detingut un home de 51 anys per, presumptament, intentar assassinar un company de feina enverinant-lo amb productes químics. Els fets han tingut lloc a la localitat d'Elx, a Alacant, i la possibilitat d'un accident ha quedat descartada, ja que el got d'aigua enverinat portava escrit el nom de la víctima.

Els agents van tenir coneixement del succés després d'una trucada des de l'empresa en la qual treballen el detingut i la víctima, explicant que un dels seus empleats estava sent traslladat d'urgència a l'Hospital IMED d'Elx per una possible ingesta d'algun producte químic. L'empresa en concret pertany a la indústria metal·lúrgica, i en la principal hipòtesi va ser la d'un accident.

Enverinat amb amoníac i dissolvent 

En arribar al lloc dels fets els agents es van entrevistar amb els companys i el gerent de la víctima. Segons ha pogut saber l'agència EFE, un dels testimonis va veure com, immediatament després que la víctima begués del seu got, va començar a trobar-se malament. Del got sortia una intensa olor de químic, i immediatament es va trucar als serveis d'emergència per traslladar la víctima a l'hospital.

El got i el que quedava del seu contingut han estat analitzats per la Policia Científica de la Comissaria d’Elx, i l’anàlisi ha demostrat que a l’aigua se li havia afegit grans quantitats d’amoníac i dissolvent. Després que la investigació descartés un possible accident o intent de suïcidi, la policia va arribar a la conclusió que havia estat un dels companys qui li havia afegit les substàncies tòxiques dintre del got.

Venjança per una baralla

Segons els testimonis, el company sospitós havia tingut una baralla amb la víctima per temes relacionats amb la feina uns dies abans dels fets. La policia va aconseguir identificar i localitzar el sospitós, qui va quedar arrestat acusat d’homicidi en grau de temptativa, i va ser posat a disposició judicial. Per la seva part, la víctima ha rebut ja l’alta hospitalària després d’uns dies ingressat per tractar els símptomes de l’enverinament.