La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dimecres un veí de la ciutat, de 31 anys i nacionalitat gambiana, com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.

Agressió masclista a Lleida

Diverses patrulles van acudir a les 20.20 hores al carrer Alfés en rebre l'avís d'una suposada agressió masclista. En arribar, els agents van sentir una dona demanant auxili des de dins del domicili. Un home va obrir la porta i va indicar als agents que no passava res però van veure una dona plorant al terra.

La víctima va explicar a la policia que la seva parella l'hauria agredit amb diverses puntades de peu i un fort cop de puny al pit. Davant la denúncia, la Guàrdia Urbana va detenir l'home i va activar una ambulància per atendre la dona de les lesions.

Dues adolescents torturen una dona amb discapacitat i difonen el vídeo

La Guàrdia Civil de Cadis ha posat a disposició de la Fiscalia de Menors dues noies de 15 anys com a presumptes autores dels delictes de tortures i contra la integritat moral d'una dona amb discapacitat. Van cremar-li el cabell i van afeitar-li el cap mentre la gravaven en vídeo a Conil (Cadis). Després van difondre les imatges a les xarxes socials entre els seus amics. 

Agresión a discapacitada / Antena 3

Agressió a una dona a Conil / Antena 3

La gravetat de les imatges va portar els agents de la Guàrdia Civil de Conil a iniciar una investigació que van permetre identificar a dues noies de 15 anys veïnes de la localitat com a autora de les vexacions i de l'enregistrament. A continuació van localitzar la víctima 65 anys, que pateix una discapacitat mental del 72 per cent.

Un conductor begut protagonitza una persecució policial a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquesta matinada un veí de la ciutat de 39 anys per conduir de forma temerària, fer-ho amb el permís retirat per pèrdua de punts, negar-se a sotmetre's a les proves d'alcohol i drogues i amenaçar, desobeir i resistir-se als agents.

Control alcoholemia / Pixabay

Control alcoholèmia / Pixabay

Una patrulla ha vist a les 00.10 hores un vehicle que circulava a gran velocitat pel carrer Príncep de Viana en direcció a la plaça Ramon Berenguer.

El conductor s'ha negat a aturar-se i s'ha donat a la fuga a gran velocitat. Durant la persecució policial per diversos carrers, el conductor ha efectuat canvis bruscos de carril, posant en risc la resta de vehicles. Finalment, s'ha aturat al carrer la Parra i, en baixar del cotxe, s'ha encarat amb els agents de la Urbana.

Els agents han observat que el conductor presentava símptomes evidents d'anar sota la influència de begudes alcohòliques i de les drogues. Tot i això, l'arrestat s'ha negat a sotmetre's a les proves de detecció d'aquestes substàncies.