Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous, 23 de març, al municipi de Móra d'Ebre un noi de 24 anys i nacionalitat romanesa, per la seva relació amb la mort de la Marina R.B., la jove de 24 anys que aquest matí ha aparegut morta en una finca agrícola de Móra la Nova, a la Ribera d’Ebre. 

L’home arrestat, que és un amic de la víctima, ha estat interrogat pels Mossos d’Esquadra. Quan s’ha confirmat que el cadàver localitzat era el de la jove de Garcia, se l’ha detingut acusat de l’homicidi. Les investigacions hauran d’aclarir si, a més, també se’l pot relacionar amb un delicte contra la llibertat sexual

Desapareguda des d’ahir

La noia havia de tornar a casa ahir, després de les nou, quan acabava el seu torn de feina a la residència de Móra la Nova, però no ho va fer. A la mitjanit la seva germana gran Andrea va presentar la denúncia de la desaparició i aquest matí un pagès de la zona, a tocar de l'N-420, ha localitzat el cadàver de la jove

Els Mossos estaven sobre la pista d'un jove amb qui la noia havia tingut una relació sentimental anteriorment, i l’actual parella, un altre jove. Finalment, els investigadors han detingut un amic de la víctima, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Es desconeix si l’home ha confessat el crim o si ha declarat davant dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de les Terres de l’Ebre, qui s’ha encarregat del cas.

Investigació per aclarir els fets

Tot i la detenció, els Mossos d’Esquadra encara han d’aclarir part de la investigació i els detalls d’aquest nou crim que ha sacsejat la Ribera d’Ebre i, concretament, Garcia, el poble d’on era la víctima. Caldrà ara reconstruir les darreres hores de vida de la jove per confirmar l’autoria dels fets i també els detalls del crim.

Mossos   Mora la Nova
Els Mossos al lloc on s'ha trobat el cadàver de la Marina. / Foto: Anna Ferràs / ACN