Agents de la Policia Nacional han desmantellat a Màlaga un punt de venda de droga i han arrestat una dona que utilitzava els seus quatre fills menors d'edat per distribuir les substàncies. Els menors, que eren maltractats i amenaçats per la seva progenitora si no participaven en les vendes, han estat traslladats a un centre de protecció de menors de manera cautelar.

Narcopís familiar

L'habitatge on residia la investigada, juntament amb els seus quatre fills, es feia servir com a punt de venda d'estupefaents. Segons han informat des de la Comissaria Provincial en un comunicat, les indagacions es van iniciar quan els agents van tenir coneixement que en un habitatge de la capital s'estaria distribuint cocaïna per part d'una dona i els seus fills menors. Arran d'aquestes dades el Grup de Menors (Grume) de la Comissaria Provincial va iniciar una investigació amb la finalitat de comprovar els fets i detenir en el seu cas la responsable.

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

En primer lloc, els agents van poder constatar un important tràfec de persones entorn de l'habitatge familiar investigat. Allà, van observar com una dona atenia les persones que s'apropaven a l'immoble i que, seguidament, abandonaven amb la dosi adquirida. Igualment, van comprovar que durant les transaccions de droga els quatre menors es trobaven amb la seva mare, sent amenaçats i obligats per aquesta a ajudar-la en la venda de l'estupefaent.

El Jutjat d'instrucció número 3 de Màlaga en funcions d'incidències va autoritzar l'entrada i registre al domicili, on els agents van accedir sense trobar la progenitora ni els fills; si bé, en l'interior del mateix van intervenir 1,94 grams de cocaïna, substància de tall, una balança de precisió, paper film, etcètera.

Posteriorment, els agents van localitzar la dona, de 31 anys i nacionalitat espanyola, que va resultar arrestada com a presumpta responsable dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar, un delicte contra els drets i deures familiars i un delicte de tràfic de drogues. Els quatre fills han estat traslladats a un centre de menors, de forma cautelar, fins que l'autoritat judicial decideixi sobre la seva situació, recull Europa Press.

Mor la periodista Elia Rodríguez en un accident domèstic

El periodisme està de dol. Elia Rodríguez, una de les veus emblemàtiques de esRadio, ha mort a l'edat de 38 anys després de tenir un accident domèstic, tal com ha informat el mitjà en el qual treballava.

Elia Rodríguez / RRSS

Elia Rodríguez / RRSS

La de Segòvia, que es va donar a conèixer a la televisió gràcies al programa Libros cono uasabi de TVE, presentat per Sánchez Dragó, ha mort en tenir una caiguda al seu domicili. Fonts pròximes de la cadena esRadio, segons La Vanguardia, afirmen que la periodista va caure per les escales.