Una mare de 27 anys ha estat detinguda a París després que hagués venut la seva filla per 90.000 euros a un home de 70 anys, que volia abusar sexualment d'ella. El pare de la menor, coneixedor dels fets, es troba fugit amb la nena i la policia francesa l'està buscant. Els fets es van descobrir el passat 19 de febrer, quan els treballadors d'uns cinemes de la capital francesa van veure com un home estava fent tocaments als pits d'una nena davant dels seus pares, que no feien res per impedir-ho. Per aquest motiu, van alertar els cossos de seguretat.

Havien venut la seva filla de 12 anys a canvi de 90.000 euros

La brigada de protecció de menors (BPM) de la fiscalia de París va iniciar una investigació sobre la família de la nena i la persona que li hauria fet els tocaments. Segons detalla Le Parisien, els investigadors van descobrir que el sospitós, veí de Toló, era un amic dels seus pares i que s'hauria compromès a pagar 90.000 euros en diversos terminis per quedar-se amb la menor. La mare, de nacionalitat romanesa, i el comprador van poder ser detinguts per la policia, però el pare va aconseguir fugir amb la nena i a hores d'ara es troba en parador desconegut.

Els dos arrestats han ingressat a presó preventiva per tràfic de persones contra una menor. En el cas de l'home de 70 anys, a més, també se l'acusa de ser el presumpte autor d'una agressió sexual. Ell, però, nega els fets. Reconeix que va acariciar els pits de la menor i que la va petonejar, però assegura que eren "mostres d'afecte". A més, diu que els 90.000 euros que va pagar eren "per generositat".  La Fiscalia de París descarta que es tracti d'una xarxa de pedofília, però veuen difícil d'entendre com els pares van acceptar vendre la seva filla i mantenen la investigació oberta per esclarir els fets.