Efectius de la Guàrdia Urbana de Lleida han detingut una dona de 45 anys acusada de ser la presumpta autora d'un delicte d'intent d'homicidi després d'intentar apunyalar un agent d'aquest mateix cos policial. Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada, quan passaven pocs minuts de la mitjanit, i la policia local ha rebut l'avís que al carrer Humbert Torres de la capital del Segrià hi havia una dona molt alterada i en actitud violenta que havia trencat el far posterior d'un vehicle que hi havia estacionat a la via pública.

La dona ha intentat apunyalar un policia que la volia identificar

Els efectius policials desplaçats fins al lloc han trobat la dona, a qui l'acompanyava un home, i han comprovat que efectivament estava molt nerviosa i agressiva. Els policies han procedit a identificar-la, però la dona ha començat a cridar-los de forma desafiadora. De cop i volta, tal com ha explicat la mateixa Guàrdia Urbana, ha tret una navalla que duia amagada en una butxaca i s'ha abalançat contra un dels agents amb la intenció de clavar-li l'arma. No obstant això, la fulla de la navalla ha acabat impactant contra l'armilla personal de l'agent, que ha evitat que l'arma es clavés al cos i acabés resultant ferit.

Finalment, els agents municipals han aconseguit reduir la dona i treure-li l'arma blanca abans que sí que acabés ferint algú. Tot seguit, se l'ha detingut acusada de ser l'autora dels delictes de temptativa d'homicidi i atemptat contra els agents de l'autoritat. Per la seva banda, una altra patrulla desplaçada a la zona ha pogut localitzar el vehicle al qual li havia trencat el far i han contactat amb el seu propietari per alertar-lo de la indecència. Seguidament, han aixecat la corresponent acta de denúncia per aquests fets.