Un home agredeix sexualment un noi, quan tornava a casa seva, al Pont Vell de Lleida. Els Mossos d'Esquadra han detingut un individu, d'uns 35 anys i origen magribí, per suposadament agredir sexualment un jove, d'uns 25 anys i nacionalitat espanyola, a la capital de Ponent aquest dijous de matinada, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Els fets van tenir lloc cap a les quatre del matí, en la foscor de la nit, i l'arrestat va portar-lo sota el pont des de la banda del riu Segre on es troba l'estàtua d'Indíbil i Mandoni, donant inici a l'intent de violació.

Intent d'agressió sexual sota un pont del riu Segre, a Lleida

Tot i que els Mossos d'Esquadra no han volgut donar més detalls sobre el cas, fonts properes a la investigació de Lleida han explicat a aquest mitjà que tot va començar quan l'home d'uns 35 anys va oferir-se a acompanyar a casa el jove d'uns 25. Aquest últim va acceptar. Tot anava bé i no semblava que hi hagués cap perill, però en arribar al Pont Vell de camí a Cappont hi va haver un gir de guió que va convertir-se en una agressió sexual. Quan van baixar sota la plataforma dels cotxes, tot es va enfosquir, encara més, i l'home va intentar penetrar analment el noi.

No va aconseguir penetrar-lo analment i, abans que el jove pogués fugir després de resistir-se a aquesta primera agressió sexual, l'home el va obligar a fer-li una fel·lació. El noi ho va evitar i va sortir corrents, sense que el suposat violador el pogués perseguir. Va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra més propera i va denunciar els fets. Immediatament, la policia catalana va activar les Unitats de Seguretat Ciutadana que hi havia per la zona i, poc després, mitjançant la descripció que la víctima havia donat de l'home, una patrulla el va localitzar i detenir

Relat coherent i l'agressor, detingut

L'home de 35 anys i origen magribí està detingut per un intent d'agressió sexual a Lleida i s'espera que passi a disposició judicial aquest divendres. Tal com expliquen fonts properes a ElCaso.cat, el noi no presenta cap tipus de contradicció en el seu relat, és completament coherent. Ara per ara, es desconeix si l'arrestat ha reconegut els fets. En qualsevol cas, el Jutjat d'Instrucció número 2 en funcions de guàrdia de Lleida l'ha enviat a presó de manera provisional, tal com sol·licitava la Fiscalia.