Una conductora de 41 anys ha estat detinguda acusada de provocar un accident en el qual va morir una persona i una altra va resultar ferida. La dona anava bastant beguda i conduïa amb els seus fills menors d’edat al seient del darrere, quan va envair el carril contrari i es va tirar a sobre de la motocicleta que circulava en direcció contrària. Els fets van tenir lloc la tarda del passat 14 d’octubre a la carretera CV-794 a Alcoi, Alacant, però la dona ha acabat sent detinguda dies després.

La conductora triplicava la taxa d’alcoholèmia permesa

Després de l’accident, les autoritats policials van practicar a la conductora el test d’alcoholèmia, que en el moment d’anar al volant triplicava la taxa d’alcohol permesa. Pel que fa al consum de drogues, la Guàrdia Civil encara està a l’espera que els laboratoris enviïn els resultats de les proves que se li van practicar.

El motorista va acabar morint i la seva acompanyant va resultar ferida

A conseqüència de l’accident, la motocicleta va fer caure un senyal de trànsit i els dos ocupants que hi viatjaven van sortir disparats diversos metres emportant-se la pitjor part. Tots dos van ser traslladats urgentment a l’Hospital Virgen de los Lirios d’Alcoi, on el conductor de la motocicleta va acabar morint al cap de 48 hores a causa de la gravetat de les ferides que havia patit. Per la seva banda, la conductora del turisme també va romandre ingressada al mateix centre hospitalari durant un dia, mentre els seus fills només van arribar a ser atesos al mateix lloc dels fets per ferides lleus.

La mort del conductor de la motocicleta dos dies després del sinistre ha comportat que la conductora ara s’enfronti a un presumpte delicte d’homicidi per imprudència greu, condemnat amb penes d’entre 1 i 4 anys de presó i amb la prohibició de conduir d’una a sis anys. A més, també es podria enfrontar a un delicte de lesions i a un altre contra la seguretat viària per conduir triplicant la taxa d’alcoholèmia permesa. El jutjat d’Alcoi s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els motius que van portar al fet que la conductora envaís el carril contrari i ha intervingut el cotxe accidentat per retenir-lo fins a l’espera del resultat de les proves de drogues.