La Policia Nacional ha detingut un home de 43 anys, veí de la ciutat de Valladolid, sospitós d'estar relacionat amb els misteriosos crims que van passar la tarda de dissabte passat, 13 d'agost. Poc abans de les cinc de la tarda, dos incendis pràcticament consecutius a dos immobles portaven al descobriment de tres cadàvers, dos dels quals presentaven signes de mort violenta. El sospitós, segons ha transcendit, és el marit d'una de les víctimes mortals, una dona de 54 anys el cos dels quals sense vida va ser trobat al costat del de la seva mare, i sogra del sospitós, de 78 anys. La tercera víctima mortal és un home també ancià, de 72 anys, que residia en un pis molt proper al de mare i filla, al barri de La Rondilla.

L'estrany crim que ahir va commocionar la ciutat de Valladolid comença a resoldre algunes de les seves incògnites, malgrat que en sorgeixen altres de noves. A la llista dels successos, els dos incendis i la troballa de tres cadàvers, se li suma l'agressió a dos matrimonis d'ancians, residents també del barri de La Rondilla. Una onada de violència que va posar la policia en alerta, i molt centrada a trobar la relació entre les víctimes.

El detingut és el marit d'una de les víctimes mortals

El detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions a dos matrimonis és el marit d'una de les persones trobades mortes. No obstant això, ni la relació entre les víctimes ni la motivació del presumpte crim no estan clares per a les forces de l'autoritat.

Recapitulant, els bombers van atendre dos incendis a dos pisos molt pròxims entre si, en els quals van trobar els cadàvers de tres persones, dos amb signes de violència. El primer mort és un home de 72 anys. Cinc minuts després, una mare truca als bombers perquè no sap el que li passa la seva filla; quan els efectius arriben al pis, aquest està cremant. A l'interior, hi ha els cadàvers de mare i filla, i una d'elles també presenta signes de violència, concretament ferides d'arma blanca. Hores més tard, els serveis d'emergències traslladen un matrimoni d'ancians a l'hospital, ja que han patit una agressió al seu domicili. Arran d'aquest fet, detenen el sospitós, que resulta ser el marit d'una de les víctimes mortals.

La policia afirma que la intenció de l'agressor era introduir-se als domicilis de les víctimes

Si bé les agressions als dos matrimonis d'ancians podrien no tenir relació amb els incendis i la troballa dels cadàvers, la Policia Nacional no el té tan clar. Per aquesta raó, treballa provant de trobar la relació, ja que crida l'atenció el fet que el detingut fos el marit d'una de les víctimes mortals. Ara per ara, no obstant això, l'única hipòtesi que té és que l'home volia introduir-se, presumptament, al domicili dels ancians, una cosa que no va aconseguir. Respecte als incendis, encara no han trobat cap mòbil.