La tarda d'aquest dissabte, 13 d'agost, s'han registrat dos incendis pràcticament consecutius a dos habitatges diferents, però molt propers entre si, de la ciutat de Valladolid. Els dos focs han destapat la presència de tres cadàvers, dos d'ells amb signes evidents de violència. D'una banda, la primera víctima mortal trobada és un home de 72 anys, que presenta símptomes de mort violenta. Les altres dues víctimes mortals són una mare i la seva filla, de 78 i 54 anys, respectivament; una d'elles, encara que no ha transcendit qui, també presentava signes d'haver patit una mort violenta. La Policia Nacional es troba investigant aquest estrany succés, provant d'aclarir les circumstàncies del mateix i de determinar les possibles relacions familiars entre les persones mortes.

El primer incendi ha destapat el cadàver d'un ancià, que presumptament hauria estat apunyalat

L'avís pel primer incendi, que ha tingut lloc en el número 2 del carrer Marqués de Santillana, s'ha rebut a les 16:25 de la tarda. Diverses dotacions policials i dels bombers s'han desplaçat fins a l'habitatge incendiat per extingir el foc. Una vegada aconseguit, els serveis d'emergències han localitzat el cadàver, ja calcinat, d'un home ancià. El cos de l'home, de 72 anys, presentava ferides per arma blanca, clars signes compatibles amb una mort violenta, segons ha informat EFE.

La trucada d'una mare preocupada i un segon incendi destapen uns altres dos cadàvers

El veritablement estrany d'aquest cas ha succeït cinc minuts després, quan els bombers han rebut la trucada d'una mare preocupada perquè no sabia el que li passa a la seva filla. Ambdues estaven al seu domicili, un pis situat al carrer Linares, a escassos metres del pis on s'ha produït el primer incendi. Els bombers s'han desplaçat fins al segon habitatge, on, abans de la seva arribada, també s'havia declarat un incendi. Una vegada a l'interior del pis, i amb l'incendi ja extingit, els bombers han trobat els cadàvers de dues dones, de 78 i 54 anys, unes de les quals també presentava signes de mort violenta.

La Policia Nacional investiga si existeix una relació entre les tres persones mortes

Els agents de la Policia Nacional han obert una investigació per aclarir les circumstàncies que envolten el descobriment d'aquests tres cadàvers, ja que han aparegut en incendis que han ocorregut a dos habitatges molt propers entre ells, i dos dels cossos presenten signes d'haver patit una mort violenta. De moment, investiguen si existeix algun tipus de relació entre les persones mortes.