Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 21 de novembre a Piera, a l’Anoia, el treballador d’una empresa de repartiment de paqueteria que es quedava amb el contingut de l'interior dels paquets i entregava les caixes buides als clients. Es calcula que la suma total del valor econòmic de tots els objectes robats podria superar els 10.000 euros. L’home, que després intentava vendre els productes sostrets a través d'internet, ha estat acusat d’un presumpte delicte de furt.

El repartidor es quedava amb els objectes i entregava els paquets buits als destinataris

La investigació va començar arran de la denúncia d’un venedor el passat 19 de novembre que assegurava que havia venut un detector de metalls a un client i que li havia enviat a través d’una empresa de transport de mercaderies, però que quan l’home el va rebre no hi havia res a l’interior de la caixa. Poc després, els afectats van veure que aquell mateix producte es trobava en una pàgina web de compravenda a internet.

Agents dels Mossos d’Esquadra van decidir concertar una cita pel 21 de novembre amb la persona que venia el producte a través d’internet, un veí de Piera de 28 anys. Els policies van poder comprovar que l'objecte que estava intentant vendre era el que havia estat sostret al venedor durant el repartiment i que mai havia arribat a mans del comprador. Per aquest motiu, es va detenir l’home acusat d’un delicte de furt.

Després de ser detingut, els investigadors van poder descobrir que l’home treballava a l’empresa de repartiment de paqueteria que el venedor havia contractat. Aprofitant el seu lloc de feina, havia arribat a sostreure fins a 17 objectes, entre els quals hi havia majoritàriament ulleres de sol, però també vambes o telèfons mòbils. En tots els casos, l’home obria la caixa per treure el contingut i després entregava el paquet al destinatari, que quan l’obria es trobava que no hi havia res a l’interior.