Una discussió familiar ha acabat de la pitjor manera possible a Sòria: han detingut una jove de 26 anys per cremar el seu germà, menor d'edat, llençant-li una paella amb oli bullent a la cara. La víctima ha ingressat a l'hospital amb moltes cremades a diferents parts del cos i la Policia Nacional ha obert una investigació per saber quines han estat les causes d'aquesta brutal agressió

Els fets van passar el diumenge, 5 de juny, al domicili familiar de la presumpta agressora i el seu germà, situat al carrer San Juan de Rabanera de Sòria. Per causes que encara s'estan investigant, el menor i la seva germana van començar a discutir a l'habitació de la víctima.

La noia de 26 anys llença una paella d'oli bullent al seu germà petit

La conversa es va anar escalfant fins al punt que la presumpta autora dels fets es va dirigir fins a la cuina, on tenia una paella amb oli bullent. Va agafar la paella, va tornar a l'habitació i li va llençar l'oli a sobre.

Els familiars van sentir els crits de dolor de la víctima

El menor va començar a cridar de dolor i va ser llavors quan els seus pares es van adonar de la gravetat de la situació. Van entrar a l'habitació i van veure que la víctima s'havia cremat amb oli i, immediatament, van alertar a Emergències 112.

Aceite de oliva / Europa Press
Detenen una noia de 26 anys per maltractar el seu germà de 26 anys llençant-li una paella amb oli bullent a Sòria / Europa Press

La víctima té cremades al cap, al pit i a l'esquena

Fins al lloc dels fets, es van desplaçar agents de la Policia Nacional i Local i el personal sanitari que, després de veure les ferides que presentava la víctima, van decidir traslladar-lo a l'hospital Santa Bárbara de Sòria.

Quan ja estava al centre mèdic van poder comprovar que tenia cremades al cap, al pit i a l'esquena i el van derivar a l'hospital de La Paz de Madrid amb un pronòstic reservat.

Investigació oberta i detinguda per maltractament en l'àmbit familiar i lesions

La Policia Nacional va obrir una investigació per esbrinar les causes d'aquesta brutal agressió i van detenir la presumpta autora dels fets per un delicte de maltractament en l'àmbit familiar i un altre de lesions. Actualment, es desconeix quin ha estat el detonant que ha motivat aquesta brutal agressió i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

La jove de 26 anys ja ha passat a disposició judicial i, de moment, no ha transcendit ni la identitat de la presumpta maltractadora ni l'edat de la víctima, que només se sap que és menor de 18 anys.