Un episodi de violència de gènere a Palma ha destapat tres delictes més comesos per la mateixa persona: agressió sexual, trencament de condemna i tràfic de drogues. El presumpte autor dels fets, un jove de 26 anys, ha estat detingut per agents de la Policia Nacional.

Segons fonts policials, els fets van tenir lloc dimarts passat quan van rebre una trucada al 091 que alertava que una dona havia estat agredida per la seva parella. La patrulla va arribar al lloc dels fets on els esperava la germana de la víctima, qui els va lliurar una còpia de les claus del domicili on es trobava la parella.

Els agents van entrar en l’habitatge, situat en un primer pis, en el moment que l’home intentava fugir a través del balcó, deixant enrere la presumpta víctima. Finalment va ser interceptat i detingut.

El detingut tenia una ordre d’allunyament

La dona va explicar a la policia que la seva parella l’havia agredit el dia anterior, agarrant-la pel coll i estampant-la contra la paret. Aquests episodis ja s’havien repetit amb anterioritat, segons relata, fins al punt que l’home l’hauria arribat a mossegar en el braç. A més a més, el mateix dia de la detenció, l’havia agredit sexualment al domicili.

Després d’una investigació preliminar, els agents van descobrir a l’interior del domicili més de 65 grams de cocaïna, que l’home suposadament destinava a la venda. També van esbrinar que el detingut tenia una ordre d’allunyament respecte a la víctima. Els delictes que se li atribueixen finalment son maltractament, agressió sexual, trencament de condemna i atemptat contra la salut pública.