Els Mossos d'Esquadra han detingut un home al barri de les Corts de Barcelona acusat d'assetjar menors d'edat, als qui feia abraçades i petons pel carrer i, fins i tot, va intentar emportar-se un d'ells. Des del passat dissabte s'han registrat cinc denúncies contra ell per aquests fets, i fins i tot va quedar detingut, tot i que va quedar en llibertat al cap de poques hores. Davant el risc de reincidència, la policia catalana va activar un dispositiu de seguiment, i finalment l'han tornat a detenir durant la tarda d'aquest dimarts.

Va intentar segrestar un dels menors

Poc després de la primera denúncia, feta per la mare del nen que havia petonejat al mig de la Travessera de les Corts sense conèixer-lo de res, els Mossos van registrar una segona trucada: aquest mateix home havia entrat en una fleca on un nen petit estava comprant el pa, li va agafar de la mà sense dir res i va intentar emportar-se'l. La treballadora del forn va reaccionar ràpidament i va posar el nen a resguard darrere del taulell mentre venien els pares.

Els Mossos van identificar i localitzar l'autor d'aquests fets, i el van detenir. L'home va passar a disposició judicial, però va quedar en llibertat amb càrrecs. Atès l'elevat risc de reincidència, els agents van decidir posar en marxa un dispositiu especial de seguiment, i també van col·locar patrulles a l'entrada de les escoles. Aquest dimarts al matí van rebre la tercera denúncia; com la primera vegada, va apropar-se a un nen que anava pel carrer amb la seva mare, i el va abraçar sense badar boca, moment en el qual la mare va agafar el fill i van sortir corrents.

Detingut per segona vegada 

Hores després, cap a les tres de la tarda, va tornar a acostar-se a un menor, en aquest cas una nena, i li va fer tocaments, per, seguidament, fer-li un petó a un altre menor. Un agent de paisà dels Mossos d'Esquadra que estava pels voltants el va reconèixer i, veient el que passava, el va tornar a detenir. Va acabar a comissaria un altre cop, on es troba a l'espera de ser posat a disposició judicial. S'espera que el risc de reincidència, demostrat aquests últims dies, sigui suficient per enviar-lo a la presó, la qual cosa calmaria als veïns del barri de les Corts, alarmats per l'actuació d'aquest home.